"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| ***2.ÇARKÇI*** | abı tdi sportlarda 310nm 130bg ![]() tehlıkelı aletler yanı...
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
|
dizel 130bg 8 sn. olamaz, tork değeri hep yanıltıyor, o torkun bastırma kuvveti olduğundan çok daha güçlü ve hızlı araç olduğunu sanıyoruz, ben sanmıyorum ama artık acı tecrübeler neticesinde
__________________ !!!RRRaceCCCar!!! |
| | |
| | #23 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
| Alıntı:
ama elbette bu ilk ivmelenme sürmüyor. devir ve sürat yükseldikçe araba gaza sağırlaşıyor ve yürümemeye başlıyor. boş bir yolda denk güçlerde bir benzinliye karşı sonuç hüsran olur elbette, bunun çaresi yok ![]() senin acı tecrübeler nedir?
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #24 | |
| Bulgarian Girls Fan:) | Alıntı:
Ara hızlanmalarda çok kötü üzer.Mesela 60-120 ![]() Yüksek hızlarda benzinli modeli daha avantajlı. | |
| | |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
valla düz yolda megane dci ile fsi ayni gidiyo cok denk geldik.
|
| | |
| | #26 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| Alıntı:
| |
| | |
| | #27 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
| Alıntı:
Megane DCI ile FSI demiş bir arkadaş, denk gelmek ayrı, test etmek ayrı; ben de Palio Multijet ile birçok araca denk gelip aynı gittim, geçtim, ama bu geçişler bana hiç inandırıcı gelmedi
__________________ !!!RRRaceCCCar!!! | |
| | |
| | #28 |
| 6.5 - 7.0 saniye dersek daha makul olur. rahat bir şekilde 6 - 6.5 biraz abartı. düşük devir torku herşey değildir. üstelik patinaj sorunu da yaratır bu tork. üstelik biraz insaf. rahat bir şekilde 6 saniyeye yaklaşıyorsa, biraz zorlasak 5,5 saniye falan olup M3' lere kafa tutacak heralde.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #29 | |
| Alıntı:
bence burda bir kavram karmaşası var. ara hızlanma kavramı biraz kafa karışıklığı yaratıyor bu forumda. bir çok kişi esneklikle karıştırıyor. sanırım senin yorumunda da öyle bir durum var. ara hızlanma ve esneklik farklı şeylerdir. ara hızlanma diyorsan bunu hangi viteslerle ve hangi devirlerden yaptığın önemli. eğer esneklik testi yapıyorsan, 60-120 arasını mesela 4. viteste veya 5. viteste alıyorsan, evet dizel benzinliyi üzer. çünkü düşük devir büyük vites. ivmelenmesi alt devir torkuna bağlı. ama eğer mesela 2. viteste 60 kmh ile giderken basarsan, sonuç farklı olur. çünkü yarıştığın devirler, benzinlinin tork devrine daha yakın olacaktır. dizelin tork devri ise daha aşağıda kalmış olacaktır.
__________________ RICA Tuning | |
| | |
| | #30 |
| hay allah şansa bak, ben de geçen gün bir Carrera 2 ile denk gelip aynı gittim. denk gelmek, adı üstünde denk gelmektir. eşit pilotlarla bilinçli şekilde deneme yapmak ise farklı birşeydir.
__________________ RICA Tuning |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|