"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Hakikaten bu aleti bir de manuel cıkarsalar neler olur acaba. daihatsu ya sırf boyle bı arac yaptıgı ıcın saygı duydum cidden. Bu aletin motoru komple daihatsu üretimi ve teknolojisi mi acaba? |
| | |
| | #12 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
daihatsu toyota"dan cok daha koklu ve saygın bır japon markasıdır... baslarda pıyasayı altust etmıs(applause modelı trde saglamlıgından dolayı senelerdır kullanılmıstır.) fakat toyota"nın guzel bır maddi hamlesıyle alt bunyeye gırmıstır..toyota pazardakı kucuk segmentı daıhatsuya ayırmıs motor teknolojılerını bırlestırerek guzel bır pazar olusturmustur ![]() motor olarak efsaneler (hala aynı sılındır hacımlerınde rakıplerı yoktur ) 1300cc 130bg yrv(turbo)+(toyota starlet glanza turbo'da da kullanıldı bu motor ayrıca japonyada terıoslarda da kullanıldı.) 1300cc 103bg sırıon(atmosferık)
__________________ |
| | |
| | #13 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
bak bunu bılmıyordum. ilginc bir bilgi.
|
| | |
| | #14 |
| Çiko Member |
toyota dan saygın bi marka mı? yapmayın lütfen
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #15 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
|
Toyota dünyanın en büyük otomobil üreticisidir
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #16 |
| ***2.ÇARKÇI*** | tarıh olarak cok daha eskı... toyotadan cok daha koklu bır marka ama yonetımdekı yanlıslıklardan dolayı satılmak zorunda kalmıs... en buyuk demedım...koklu ve saygın dedım..
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Çiko Member |
ohoo ilk kurulduğunda adam gibi araç üretiodu sanki köklü ve SAYGIN bir marka olsaydı toyotanın yerinde olurdu şuan ürettiği araçlar ortada sonuçta yönetimden ziyade üretimden başlıyo daha
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #18 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
sımdı urettıgı araclar ortada derken? toyotanın alt sınıflar ıcın kullandıgı bır marka...nelerle kıyaslıyorsun? +ve basarılılarda... turkıyede satılıp satılmaması ya da benımsenmemesı de onemlı degıl benım ıcın...turkıye pazarını bılıyoruz..senelerce tofas-reno"yu benımsemıs yenı yenı arabanın kaputunu acan+kac aırbag oldugunu soran bır ulkeyız... verdıgım parayı sonuna kadar hakeden bır araba daihatsu yrv-t... ----- 1907 – Hatsudoki Seizo Co., Ltd. isminde kuruldu 1951 – Şirket ismini Daihatsu Motor Co., Ltd. olarak değiştirdi 1967 – Toyota Motor Corporation ile ortaklaşa çalışmaya başladı 1988 – Daihatsu USA kuruldu Charade, Rocky 1992 – Daihatsu USA Şubat ayında kapatıldı. 1999 – Toyota, Daihatsu Motor Ltd. un (51% şirket hissesi) alarak kotrolü ele geçirdi ----- toyo? Küresel Toyota satışları yıllar içerisinde gelişim göstermektedir. 1937 yılındaki kuruluşundan beri, Toyota'nın ürün yelpazesi, dünyanın ilk seri üretilen hibrit aracı "Prius"u ve pazara hazır ilk Hidrojenli aracı "Toyota FCHV"yi kapsayacak kadar genişlemiştir. +++ japon arabalarının sadece subaru-mıtsu dan olustugunu zannettıgın ıcın bu konuda bılgı sahıbı olmadan senle fazla dalasmayacagım
__________________ Mesajı son düzenleyen wolrath : 16-11-2007 - 04:24 | |
| | |
| | #19 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
belli ki subaru'cu 1 diye yanlışlıkla 3te kalkmış |
| | |
| | #20 |
| ***2.ÇARKÇI*** | o suborucu"yu bılmem ama bu evo 1"de kalkmıs... yrv.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|