"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Daihatsu YRV - Subaru STİ Daha onceden verıuldıyse konuyu kaldırabılırsınız.Ama ben arama motorunda bulamadım. Yrv ilk metrelerde STİ yı geciyor,devamında STİ bir boy atıyor. STİ in motorunun buyuk oldugunu daha gec gazı aldıgını,mesafenın kısa oldugunu ılerleyen metrelerde STİ ın fark atıcagını falan soyleyebılırsınız ama eger STİ ı ben kullanıyor olsam ve YRV beni bu sekılde gecse fena olurdum herhalde. Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 05-11-2007 - 23:57 |
| | |
| | #2 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
YRV Turbo tahmin edebileceğinizden çok daha hızlı. 1300cc olduguna bakmayın öttürüyo valla
__________________ |
| | |
| | #3 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Cidden iyi kalkıyormus.
|
| | |
| | #4 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
|
bide barış hala aynı devirde kalkalım diye tuttursun bak millet STI geçiyo utan beaa
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Çiko Member |
sti ı 2 bin devirde kaldırırsanız böyle olması normal ztn friendly die yazmışlar
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #6 |
|
Friendly falan ama YRV STi i üzmüs orasi kesin. ![]() |
| | |
| | #7 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
|
Sti parkta dolaşır misali kalkmış bilerek sonradan almış zaten...yrv de extra bişi yok yani...çok güçlü 2 çeker olsa bile 4 çekere kafa tutamaz kalkışta...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #8 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
aynı devırde kalkmıslardır... zaten acıklamalarda yazıyor bıg turbo-big lag..dıye... bırakın da aynı devırde kalksınlar..otomatık araba ıle 5000dd de kalkan utanmazlar var aramızda heahehu ![]() dunyanın en yuklu yrv sını koydum sıteye.. kırmızı rus yapımı.. 200bg full garrett.. evoyu yetısıp gecen...
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
çok sönük bi kalkış olmuş subaru bile sönük
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
|
Arkadaşımda coure vardı bende 2004 corolla 1.6 ben önde uzuyordum adam 1 dakka geçmeden gene yapışıyordu arkama yrvdende beklerim herşeyi birde manuel olucaktı...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|