Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Video > Drag, Rolling, Hızlanma

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 04-07-2008, 18:07   #71
petrolhead

dokuzharf - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio II RS Phase II
Blog Kayıtları: 5
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Clio III RS'in son hızı 216 km/s ile limitlendirilmiş deği, arabanın yapabildiği son hız o Şanzıman oranlarından ötürü. Ve o hızlarda stabilite sorunlarını da o sınıfta en az yaşayan otomobil Clio III RS. Difüzör süs değil, aracın her detayı işlesin diye var.

Eski 04-07-2008, 18:15   #72
the essence of racing

O ne dangalak şanzıman be.. Sapanca düzlüğünde bir kaptırırsa 3.20i geçer onu, böööyle de bakakalır sonra.. Biraz gereksiz olmuş. Velhasıl, Bolu'ya kadar da geçemez sonra 3.20i'yi..

Çok düşük olmuş çook.. Oraya kadar bııbııbııbıı diye gideceğine 230'da falan kesseymiş bari.

Eski 04-07-2008, 18:37   #73
membran member

CrKN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
O ne dangalak şanzıman be.. Sapanca düzlüğünde bir kaptırırsa 3.20i geçer onu, böööyle de bakakalır sonra.. Biraz gereksiz olmuş. Velhasıl, Bolu'ya kadar da geçemez sonra 3.20i'yi..

Çok düşük olmuş çook.. Oraya kadar bııbııbııbıı diye gideceğine 230'da falan kesseymiş bari.
O zaman da bu kadar konusmazdık sanırım bu arabayı

Eski 04-07-2008, 18:43   #74
angry again again again..

REMUS_Racing - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
215 yazıyor ama youtubeda 220 görenler var ... 220 ile 230 arasındada okadar fark yok...

Eski 04-07-2008, 20:03   #75
the essence of racing

220 ile 230kmh öyle kolayca değişebilecek hızlar değiller, 200bhp bu araç.

Coşkun, aynı örneği tekrarlıyorum, Tayyip caddede tanga giymeseydi bu kadar konuşmazdık diyince ne oluyor ki, kötü bir şeyini konuşuyoruz ulan
Videodaki o RS değil sen öyle sandıysan bu arada

Eski 04-07-2008, 20:08   #76
membran member

CrKN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
220 ile 230kmh öyle kolayca değişebilecek hızlar değiller, 200bhp bu araç.

Coşkun, aynı örneği tekrarlıyorum, Tayyip caddede tanga giymeseydi bu kadar konuşmazdık diyince ne oluyor ki, kötü bir şeyini konuşuyoruz ulan
Videodaki o RS değil sen öyle sandıysan bu arada
Hayır videodakinden bahsetmiyoruz sokaktaki bildigimiz rslerden bahsediyoruz sanıyodum. Normalde bu kadar adı olan bi araç olmazdı diye tahmin ediyorum demek istedim. videoyu dogru düzgün izlemedim bile.. clio gecio başlarda falan fıstık işte..

ps editi: bu aksam s mi ?

Mesajı son düzenleyen CrKN : 04-07-2008 - 20:10.
CrKN Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-07-2008, 01:06   #77
+200hp club

M3CSL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
vıtesleri bitirmesine bakıyorum rs ın videoda barız pat pat bıtıyor.. 4te fılanda baya cabuk bitirip, gecırtmıo kendını 130a pes yanii.. bence ya kısa var yada dereceli hafiflıkle olmaz bu iş..

bide aynı arac yeni 2.5 wrx e 3 te rollde acarak gidıyo 200ustundede acmaya devam edıo farkı, e buda eğer vıdeo aynı zamanlarda yapıldıysa açıkca yuklendığını gösterır..

he 1de basılması çok etkılemıs olayı sıfırdan olsa yada 2de basılsa bu kadar fark olmazdı..
yenı rs in 215 olayı reel hızdır herhalde dımı. kadranda 225 ı gecmesı lazım:S..

Eski 06-07-2008, 01:30   #78
Senior Member

maniack_tuner - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SVT5 Mesajı Göster
Renault böyle sürprizleri seviyor heralde ne diyeyim. Gerçekten enteresan otomobiller yapabiliyor. kendisinden her açıdan üstün ve güçlü arabaları bile nasıl oluyorsa yolda üzebiliyor. hafif ya. ondan. 130i de o müthiş hafifliğe kurban olmuş işte. Clio'daki gizli hafiflik. fabrika hızlanma verilerine yansımayan.

Aah ah.. hele eski bir efsane vardı ki ne siz sorun ne ben anlatayım ...oof ki ne off.... Renault Flash S ... gençler hatırlamaz, caddelerde fırtınalar estirmişti. 90 beygirlik 1.7 litre motoruyla ne bmw 325'ler tokatlıyordu orda burda... hatta aşırı fazla güçten dolayı üretimi durdurulmuştu. öyle güçlüydü ve yırtıcıydı yani. nur içinde yatsın.
o flash nedir abi 90ların en tehlikeli arabası o yaştaki her genç o arabadan ister bende o sırada ehliyet yoktu ama çok feci dibim düşerdi....

maniack_tuner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-07-2008, 01:58   #79
+200hp club

M3CSL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
flaş s 103 hp fılan deılmıydı ya, az tehlıke atlatmadık o arabayla zamanında.. 215 yaptığını sölemsıtı arkadas dağdan atmıstı herhalde ama yol tutusu guseldı iyide devir cevırıodu makıne

Eski 15-07-2008, 14:11   #80
Senior Member

SVT5 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi maniack_tuner Mesajı Göster
o flash nedir abi 90ların en tehlikeli arabası o yaştaki her genç o arabadan ister bende o sırada ehliyet yoktu ama çok feci dibim düşerdi....
tabi tabi

benim bir arkadaşımın da çok fena dibi düşüyordu, kendi Flash'ına aşıktı, trafikte ondan hızlısı yoktu. sonra bir gün alt tarafı 1.6 motorlu 102 hp' lik bir kıçıkırık Nissan Sunny, dümdüz ve bomboş bir yolda bir tokatladı o meşhur Flash' ını, Flash basbas bağırırken gözümün önünde o mütevazi Sunny aça aça ayrıldı yanından ve koptu gitti, böylece arkadaşım da silkinip kendine geldi ve efsane sandığı Flash'ının esasen düz yolda gariban bir 1.6 japon kadar bile gidemediğini anlamış oldu.

Cevap

Bookmarks

Etiketler
130i, clio, gear

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları