"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| BNG & VTEC |
ikiside gitmio ![]() maşalah kardes ben bu kadar yakın gelemez dıodum baya ıyı |
| | |
| | #42 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Alıntı:
Sadece kalkışta geçti gsi'ın nasıl kalktığı malum.
__________________ | |
| | |
| | #43 |
| chief Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 37
|
Fırat damlar görürse ..Bana son denemelerde roll moll geçiyorum demişti İzo bizim sınıf sizin sınıf sizin sınıf bizim sınıf Serkanın daha alacaaa çok yol var |
| | |
| | #44 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
TESEkkur ederim arkadaslar ![]() izo tayyarla deneriz sorada kadran cekip karsilaSTIRIRSIn ![]() kadir ABI sen denet beni daha gsilarla tipo 2.olarla filan; nasi opelcisin sen aklini alir valla 2.5 makine ahaha cliolar meganlar hepsi kardesimiz |
| | |
| | #45 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
|
type r gec olm bi cildirsin hondacilar |
| | |
| | #46 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 21 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan)
| aynen yaw bi opelci olarak beklioruz
__________________ |
| | |
| | #47 | |
| chief Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 37
| Alıntı:
Sen alma bari Ben takip edemedim senin arabayı çokmu değişti onu merak ettim..Yanlız bir video koymuşsun 4 kişi megane rs sen 3 kişi ..2-3 boy peşinden gidiyosun..Stock megane Rs ile benim aramda 2 boy çok rahat oluyo..yani toplamda 4-5 boy fark otomatikmen olur gerçi onlar biyana senin arabanın uzununun çok iyi olduğunu 96 yılında sahibi olduğumuz sıfır cdx den bilirim..Başarılarının devamını diliyorum ciger | |
| | |
| | #48 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
bizide sasırtmıstı o sonuc ztn.. uzunumuz ıyıdır allah bozdurmasın.. .. ![]() ızo cekerıs yaw ztn biri yolda bile ama başka aracla ![]() | |
| | |
| | #49 |
| Pişman Değilim |
2,5 VECTRA nın hızlanması neredeyse cupra ile aynı
__________________ |
| | |
| | #50 |
| Master |
Yola bak ne güzel yaa Olsada bizde gazlasak |
| | |
![]() |
| Bookmarks |