"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Re: Bora Tdi & Honda Vti
Güzel ayırmış hondayı valla helal olsun
|
| | |
| | #72 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-05-2005 Yaş: 23
bende honda civic 1.6 var belli bi müddet gaz kesiyo vtec özelliğinden olsa gerek ya ısı yada gaz ayarı gibi onu çözemedim.. ama ortalarında kafa kafaya gidiyolar arac içerisinde bora yiyo.. ayrıca vti ve vtec yürüyüşü sınıfında en iyilerinden biri.. videoda bişey var gibi geldi. çünkü 1.8 passat bile benim küheylanı yiyemiyor...çok kez denedim...her neyse bora iyi olmuş... taatlı uzuyo ama genede şüpheliyim honda konusunda |
| | |
| | #73 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: Bora Tdi & Honda Vti
korna sesinden sonra kalkıyolar o kadar abartılı bi ayırmada yok bence
|
| | |
| | #74 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
çok acaip bişey yok gerçekten TDI demek turbodizel demek turbodizel demek tork demek tork demek de ara hızlanma demek azıcık da motorda oynama varsa son derece normal bi sonuç.
__________________ ![]() |
| | |
| | #75 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-04-2006
Bora gerçekten fena uzuyor ama bir Honda VTI sahibi olarak o arabanın sesinde ben Vtec açtığını duyamadım...Belki Hondayı kullanan bu konuda deneyimsiz olabilir bilmiyorum ama Vtec açtığında bunu duymak için kasmaya gerek kalmıyor....Direk sesten ve devir çevirişinin değişiminden anlıyorsunuz.... Sakın söylediklerim yanlış anlaşılmasın birgün VTI 'mı satarsam direk olarak dizel alıp doğruca modul taktırmaya giderim...Gerçekten fena koptuklarını biliyorum... |
| | |
| | #76 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Honda da değişken egzantirik 5500rpm. de gerçekleşiyor. Bora ise alt devirlerden itibaren tork la yürüyor. Araçlarına sadece egzost takıp alt devirleri öldüren arkadaşlar için de iyi bir örnek aslında.
|
| | |
| | #77 |
| Senior Member | Re: Bora Tdi & Honda Vti
denemelerde üst devirlerde yapılanlarda var ama sonuç yine değişmiyor zaten alt devirlerde başlanılan denemelerde bora direk öne atlıyor
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|