"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005
| Re: Bora Tdi & Honda Vti
cantay bende onu dicektim borada modül baya işe yaramış gözüksede 0-100 10.1sn orijinali bu aracın hızlanması kaç sn ye geri çekilebilir ki modülle ? sonuçt vti seri hızlanma için üretilmiş bir otomobil bora konfor/aile/ekonomi ... |
| | |
| | #22 | |
| Senior Member | Re: Bora Tdi & Honda Vti Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #23 |
| The Power of Dreams | Re: Bora Tdi & Honda Vti
Dostum sen ne kadar ugrasırsan ugras 130 luk bi passat ile bi vti yı kesinlikle gecemezsin passat kac ton dusundun mu hiç?
|
| | |
| | #24 | ||
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Re: Bora Tdi & Honda Vti Alıntı:
civic çok hafif bir araba ama otomatiğiyle 30 120 arası en azından kopma olmaz gibime geliyor. Alıntı:
sonunda ünlem filan yok... gerçekten merak ettim borada ne var vti da ne var.. ama sağol rahatımı düşündüğün için.şimdi chip boraya verir 30 beygir.. chipine göre... vti a belki verir 10 beygir... o bile fazla.. ikisine de aynı şeyleri taksan vti a da tdi a da... vtidan x beygir alıyorsan diğerinden 2x hatta daha fazla beygir alabilme şansın var. Dolayısıyla modlandıkça tdi ın şansı artıyor. Tabii farkındaysanız... rolling.. ve belli hız aralıklarında yapılıyor deney... Bu iş.. sürat arttıkça vti ın lehine doğru döner.. Veya 0 dan kalkıldımı yine vti ın lehine döner. | ||
| | |
| | #25 |
| maxwell Kayıt Tarihi: 27-06-2005 Yaş: 19
rolling te tork avantajıyla bora nın önde olması pek şaşırtıcı diil bence dizellerin torku ve esneklikleri ortada...
__________________ imzanız en fazla 500 * 100 pixel olsun |
| | |
| | #26 | |
| 6850@204.9 Kayıt Tarihi: 08-05-2004 Yaş: 30
Mesajı son düzenleyen PassionofSPEED : 09-02-2006 - 10:34 | |
| | |
| | #27 | |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Drifer Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Yaş: 25
Selam arkadaşlar videodaki bora benim, 130Hp 6 ileri motor ve şanzuman, açık filtre ve katalitik iptali var. Modul oncesi 136 hp vermişti, modulu yeni taktık daha ölçmedik...
|
| | |
| | #29 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 27
bu arac vti degil vtec acma sesi gelmio diosunuz ya ben bise demiyorum.iyi izleyin,sesinide acin mumkunse...
|
| | |
| | #30 |
| BNG & VTEC | Re: Bora Tdi & Honda Vti
Eski Kasalarda Hem Vtec Hem Vti Mi Var??? Ikisi Ayni Sey Die Biliorum
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|