"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
yanlışmı gördüm bilmiyorum videonun sonlara doğru drag yaparken 106 nın farları kapalıydı sağda bi araca patlatıyordu arkadan iyi yırttı.. aman he dikkat edelim |
| | |
| | #62 |
| freedomm22 |
pug key isteriz vermezse söke söke alırız ![]() ![]() ![]() basalım gırtlağına toprağım... ![]() ![]() o artık modifiyemin malı valla inmezse arabadan... şöförüde olur bizim m...mız![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #63 |
| Senior Member |
Yol neresi ya ?
|
| | |
| | #64 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: ...
|
böyle bir abimiz vardı bağdat caddesinde......... allah rahmet eylesin.... dikkat edin arkadaşlar
__________________ DAHA ZEKİ OLABİLMENİN TEK KURALI; DAHA ZEKİ BİRİYLE OYNAMAKTIR.. |
| | |
| | #65 |
| Psikopat Rs |
__________________ ![]() |
| | |
| | #66 |
| Crazy LIPs ... |
Yaw bütün konuyu okudum...Sanki uzayda su arıyoruz arkadaş ... bu kadar mı ciddi olunur alt tarafı roll yaa
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır |
| | |
| | #67 |
| freedomm22 | toprağım orada da iyi gazlanır hani ![]() ![]() ![]() bide çeşme-balçova arası otobanda güzel oluyoo 200+ ![]() ![]() |
| | |
| | #68 |
| Psikopat Rs |
biz yazın yapmıştık yerlerin sıcaktan bağırsağı çıkmış e bide yolları ağlatıoz ![]() sert virajlara girince hızlı arka taraf yanımızda giriodu viraja yan yan ![]() istem dışı bi olaydı valla ![]() buralarda pek olmadığından orada gazlamak tehlikeli valla burda okadar sıcak olupta asfart erimio
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| clio, mod |
| Konu Seçenekleri | |
|
|