Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Video > Drag, Rolling, Hızlanma

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 29-07-2008, 00:45   #51
Karşıyaka Republic

Smile

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi TNtuning Mesajı Göster
yok lafım sana değil neden sana olsun. bide şu var ki belirtmeden geçemem, 106 sahibi olmakla 106cı olunmaz, eğer öyle olsaydı zamanında şahinini ve tesisatını satıp 106 alanlar en kral 106 cı olurlardı ki aman aman evlerden ırak. birde şu çok ilginç geldi bana, benim kim olduğumu, ne bildiğimi veya ne yaşadığımı bilmeden, 106 hikayelerini benden iyi bileceğini idda etmişsin şaşırdım açıkcası, bu kadar iddalı olduğuna göre sen baya baya bi uzmansın 106 alanında. kafama takılan bi şey olursa danışırım sana
üzülme olayında da şunu düşünüyorum; alt tarafı bir araba yahu, sakata gelip üzülecek kadar da bağlanılmaz ben bağlanmam en azından.

106nın "fiyat,sınıf,kalite,konfor,güvenlik bakımından üstün bir spor aracı" geçemeyeceğini söylemişsin. ben geçer demedim ki. sadece şunu belirttim bi typer en az 35 bin lira günümüzde, bir 106 gti ise 11 e alabiliriz. arkadaşlar demiş 9 bin liraya yüklenmiş bu gti eder mi 20 bin.(ki bir miktar daha ucuza da bu gider elde edilir 106 dan) sen sonra al bu 20 binlik 106 yı, en az 35 dediğimiz typerla yürü. anlatmak istediğim buydu. bu arada 20 bin e ancak yine ortalama bir vtec alınabiliyor.

fiyat performans oranına bakarsak her türlü eziyor 106. kabul edilse de edilmesede.

elinizde 20 bin varsa typer alamazsınız (ki 35-40 bin im olsa asla typer almam, çoğu insanda almaz, tabi aşk yoksa ). vtec alabilirsiniz ama gideriniz standar bir vtec gibi olur.
ama 106 alırsak kalan parayla da yükler ve o alamadığımız typer la yürürüz, vtec'i de zaten geçeriz

burdan bakınca başarılı 106 üstüne bide hani hep bahsedilen o tehlikeli aşkı eklersek tadından yenmez olur
Evet güzel kardeşim sende benim nasıl 106 cı olduğumu bilmediğin için o tofaş çılarla karıştırabilirsin..Hani bana bilip bilmeden muhabbeti yapıpta,gene kendin bana apaçi benzetmesini yapmışın ya neyse bu boş mevzuyu daha da uzatmaya gerek yok..Sadece şunu bilki eleştiri önce kendinde başlar,öz eleştiri yapabiliyorsan ancak öyle karşı tarafı eleştirebilirsin ama boşwer bunlar buranın mevzusu değil..Ben sadece bana söylediğini sandığım bir şeye cevap verdim,sende düzelttin,eywallah...Çok kısaca geçeyim yaklaşık 18 yıldır direksiyondayım ne arabayı yeni gördüm,nede 106 yı yeni gördüm...Burada anlatmak istediğim arabaya karşı olan ilgi ve sevgi idi ama neyse onu geç,son 5 yıldır haddinden fazla 106 ve türevleriyle atraksiyonlarım olduğu için ve pek çok kişininde bu kadarını kolay kolay yaşayamayacağını düşünerekten bir genelleme yaptım ama sen istisnasın demek neyse o da kaideyi bozmaz,tamam onuda geç,istediğin zaman danışabilirsin EĞER BİLİYORSAM herzaman yardımcı olmaya çalışırım ki olamazsamda emin ol bir yol gösteren bulurum,neyse onuda geç,üzülmekten kasıt verilen onca emeğe,saate,paraya rağmen HEDEFİNE ulaşamazsan tabiikide bu herkesi üzer,ama sen ben üzülmem dersen gene istisnasın derim neyse oda önemli değil,onuda geçelim,baya bir alt sınıf olan 106 nın üstteki type ile yürümesinden anlatılmak istenen sadece tek bir kulvarda idi...Onuda şöyle açıklıyayım sen 20k ytl lik 106 yı garajından çıkarır,koyarsın otobana ctr yi geçersin yada geçemezsin orası ayrı,fakat daha sonra o yoluna tıs tıs devam eder sen garajına geri dönersin çünkü artık aracın binilip gezilecek değil,manyak rahatsız bir araç olmuştur,adam gibi keyifli turlamak için başka araca ihtiyaç duyarsın..Ana fikri buradan çıkar artık.Neyse bunuda geçtik,cebimde olsa 35k liram hemen alacağım arabadır ctr,çünkü benim sosyal yaşantım yarıştan ibaret değil,güç elimin altında olsun ama onu ne zaman,hangi ortamda ve nasıl kullanacağım bana kalsın,ben aracımı yönlendireyim,aracım beni değil...Neyse umarım azda olsa ışık tutmuşumdur..Umarım anlamışsındır ne derece bir apaçi,yada ne derece bir normal vatandaş olduğumuzu...Akşam akşam bu kadar yazdırdınya bana,helal olsun wallahi...

Eski 29-07-2008, 02:04   #52
Psikopat Rs

CliOkaN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio Rs "39 LZ 112"
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to CliOkaN
tmm arkadaşlar yaw uzatmaya gerek yok zevkler ve renkler farklıdır birisi az paraya bir araç alıp yükleyip pahalı araçları geçmekten haz duyar diğer kimsede pahalı araca binip hem gazlamayı hem aynı araçla keyifle gezebilmeyi ister yani ister oğlu ister onu tartışmaya gerek yok zevk meselesidir biliosunuz

CliOkaN Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-07-2008, 12:49   #53
Karşıyaka Republic

Tartışma yok yahu,güzel güzel konuşuyoruz şurda,bu arada aracının maşşallahı var,kazasız belasız inşallah...

Eski 29-07-2008, 15:20   #54
pro skater

TNtuning - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: mondeo
evet tartışma yok!

forumda böyle uzun uzun yazışmayı özlemişim vallahi. hele bilgili biri olmunca karşıda gerçekten keyifli ve verimli oluyor ben asla kötü birşey söylemek istemedim. öyle anlaşıldıysa da üzülürüm. hele apaçi hiç demedim yanlış anlaşılmasın.vakit ayırıp uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim

ama yinede 35 binim olsa typer almam 20 ye 106 toplarım kalan 15 lede mesela 99-00 model vectra alırım

TNtuning Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-07-2008, 15:40   #55
Psikopat Rs

evet oda bi seçim tabi sanırım bende öle bişi yapardım ama 106 yerine başka bi araç tercih ederdim yüklemek için

Eski 29-07-2008, 18:35   #56
4ever Cerato

Batufan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Kia Cerato
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi 39LZ112 Mesajı Göster
belki vardır ama dediğim gibi ATMOSFERİK olarak daha hızlı gidecen bi gti görmedim sadece duyduklarım o yönde

bu arada iki araçta satılık

HEL 01 rengi süper

LZ 112

Batufan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-07-2008, 01:10   #57
Psikopat Rs

satılıklar

Eski 13-10-2008, 21:21   #58
Senior Member

adem27 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
arkdaşlar iki araçta güzel yürüyor. Allah kaza bela vermesin.

adem27 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-10-2008, 21:48   #59
İstavrit Member

59saxo59 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Red Saxo
306 işi nooldu onunda videosunu beklioz

Eski 13-10-2008, 22:22   #60
Psikopat Rs

o yalan oldu tırstı dökme blok 3.0