"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
sende benim nasıl 106 cı olduğumu bilmediğin için o tofaş çılarla karıştırabilirsin..Hani bana bilip bilmeden muhabbeti yapıpta,gene kendin bana apaçi benzetmesini yapmışın ya neyse bu boş mevzuyu daha da uzatmaya gerek yok.. Sadece şunu bilki eleştiri önce kendinde başlar,öz eleştiri yapabiliyorsan ancak öyle karşı tarafı eleştirebilirsin ama boşwer bunlar buranın mevzusu değil..Ben sadece bana söylediğini sandığım bir şeye cevap verdim,sende düzelttin,eywallah...Çok kısaca geçeyim yaklaşık 18 yıldır direksiyondayım ne arabayı yeni gördüm,nede 106 yı yeni gördüm...Burada anlatmak istediğim arabaya karşı olan ilgi ve sevgi idi ama neyse onu geç,son 5 yıldır haddinden fazla 106 ve türevleriyle atraksiyonlarım olduğu için ve pek çok kişininde bu kadarını kolay kolay yaşayamayacağını düşünerekten bir genelleme yaptım ama sen istisnasın demek neyse o da kaideyi bozmaz,tamam onuda geç,istediğin zaman danışabilirsin EĞER BİLİYORSAM herzaman yardımcı olmaya çalışırım ki olamazsamda emin ol bir yol gösteren bulurum,neyse onuda geç,üzülmekten kasıt verilen onca emeğe,saate,paraya rağmen HEDEFİNE ulaşamazsan tabiikide bu herkesi üzer,ama sen ben üzülmem dersen gene istisnasın derim neyse oda önemli değil,onuda geçelim,baya bir alt sınıf olan 106 nın üstteki type ile yürümesinden anlatılmak istenen sadece tek bir kulvarda idi...Onuda şöyle açıklıyayım sen 20k ytl lik 106 yı garajından çıkarır,koyarsın otobana ctr yi geçersin yada geçemezsin orası ayrı,fakat daha sonra o yoluna tıs tıs devam eder sen garajına geri dönersin çünkü artık aracın binilip gezilecek değil,manyak rahatsız bir araç olmuştur,adam gibi keyifli turlamak için başka araca ihtiyaç duyarsın.. Ana fikri buradan çıkar artık.Neyse bunuda geçtik,cebimde olsa 35k liram hemen alacağım arabadır ctr,çünkü benim sosyal yaşantım yarıştan ibaret değil,güç elimin altında olsun ama onu ne zaman,hangi ortamda ve nasıl kullanacağım bana kalsın,ben aracımı yönlendireyim,aracım beni değil ...Neyse umarım azda olsa ışık tutmuşumdur..Umarım anlamışsındır ne derece bir apaçi,yada ne derece bir normal vatandaş olduğumuzu ...Akşam akşam bu kadar yazdırdınya bana,helal olsun wallahi...
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #52 |
| Psikopat Rs |
tmm arkadaşlar yaw uzatmaya gerek yok zevkler ve renkler farklıdır birisi az paraya bir araç alıp yükleyip pahalı araçları geçmekten haz duyar diğer kimsede pahalı araca binip hem gazlamayı hem aynı araçla keyifle gezebilmeyi ister yani ister oğlu ister onu tartışmaya gerek yok zevk meselesidir biliosunuz |
| | |
| | #53 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Tartışma yok yahu,güzel güzel konuşuyoruz şurda,bu arada aracının maşşallahı var,kazasız belasız inşallah...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #54 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
|
evet tartışma yok! forumda böyle uzun uzun yazışmayı özlemişim vallahi. hele bilgili biri olmunca karşıda gerçekten keyifli ve verimli oluyor ben asla kötü birşey söylemek istemedim. öyle anlaşıldıysa da üzülürüm. hele apaçi hiç demedim yanlış anlaşılmasın.vakit ayırıp uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim ama yinede 35 binim olsa typer almam 20 ye 106 toplarım kalan 15 lede mesela 99-00 model vectra alırım |
| | |
| | #55 |
| Psikopat Rs |
evet oda bi seçim tabi sanırım bende öle bişi yapardım ama 106 yerine başka bi araç tercih ederdim yüklemek için |
| | |
| | #57 |
| Psikopat Rs |
satılıklar |
| | |
| | #58 |
| Senior Member |
arkdaşlar iki araçta güzel yürüyor. Allah kaza bela vermesin.
|
| | |
| | #59 |
| İstavrit Member Kayıt Tarihi: 17-09-2008 Şehir: TEKİRDAĞ Otomobil: Red Saxo
|
306 işi nooldu onunda videosunu beklioz
__________________ |
| | |
| | #60 |
| Psikopat Rs |
o yalan oldu tırstı dökme blok 3.0 ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| clio, mod |
| Konu Seçenekleri | |
|
|