Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Video > Drag, Rolling, Hızlanma

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 26-07-2008, 19:41   #41
Karşıyaka Republic

Exclamation

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi TNtuning Mesajı Göster
araba 12 yaşına girdi hala çekemeyenler var hala b.k atanlar var yahu 2.0 200hp 2000+ model bir typer nerdee ortalama 98 model 1.6 120 hp bir 106 gti nerde.

bakıldığı zaman alakasız ayrı dünyaların apayrı kategorilerin arabaları gibiler.

bu sonuçlara göre; 106 yüklü, typer stok da olsa 106 nın typer ı geçmesini bırakın, geçerdi geçemezdi lafının edilmesi bile baya bi olaydır yani. büyük ötesi bir başarıdır 106 adına. bunu kabul edin artık

düşünsenize günümüzde 35-40 bin lira verip bir typer alıyosunuz, ama artık kaskocuların bile kaskolamadığı eskimiş yaşlanmış, typer a göre çok eski bir makine olan 106 aynanızda belirince "ACABA" diyosunuz daha ne yapsın bu 106 anlamadım ki.
Lafın banaysa görüp görebileceğin en sağlam 106 cılardan biriyimdir...Hatta benimde 98 bir gti ım var...
106 ların hikayelerinide senden daha çok bilirim emin ol,fakat bu sevgi,bu aşk gözünü kör ederse işte o zaman sakata gelir üzülürsün...
İşle aşkı karıştırmamak lazım...
Karşılaştırılan araçlar belli,çaplar belli..Tabiiki bende isterim kendinden fiyat,sınıf,kalite,konfor,güvenlik bakımından üstün bir spor aracını geçsin 106 ama,şu videoda giden gti veyahut herhangi başka bir gti için bu olabilitesi çok zor bir olay,ha olduda geçtin bunun beraberinde getirdiği bazı handikaplarıda göz ardı etmemek lazım...Yoksa bundan daha fazla efsane olmuş yada olabilecek başka bu kadar ucuz bir araç herhalde artık çok zor olur,hatta olmaz bence...

Eski 26-07-2008, 19:44   #42
Psikopat Rs

CliOkaN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio Rs "39 LZ 112"
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to CliOkaN
arkadaşlar bide şöyle birşey var bu derece giden bir 106 gti a istenen fiyatla onu seviyesinde giden bir rs in fiyatını karşılaştırırsanız Clio Rs lerin piyasasını bilen bilir o performansa ve güce özelliğe donanıma göre ayrıca 2000 ve üzeri modellerininde olması en makul performans makinalarından biri yapıyor onu kuşkusuz araştırmanızı öneririm

CliOkaN Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-07-2008, 19:46   #43
Karşıyaka Republic

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi 39LZ112 Mesajı Göster
arkadaşlar bide şöyle birşey var bu derece giden bir 106 gti a istenen fiyatla onu seviyesinde giden bir rs in fiyatını karşılaştırırsanız Clio Rs lerin piyasasını bilen bilir o performansa ve güce özelliğe donanıma göre ayrıca 2000 ve üzeri modellerininde olması en makul performans makinalarından biri yapıyor onu kuşkusuz araştırmanızı öneririm
Peki sen herhangi bir tayyarla deneme fırsatı buldunmu aracını,yada kullanma fırsatı buldun mu ctr yi..?

Eski 26-07-2008, 19:57   #44
+200hp club

M3CSL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KMR2-GT Mesajı Göster
sahıbı arabasını sevıorkı 9 cıvarı harcamıs helal olsun

ama dusunuorumda vtı a 9 harcasakkk???
aracaharcanan para 4bın ytldır daha ucuza daha ıyı gidenı bulunabılırmı bılemıorum

12 13 bın harcanan bı vti var kamer bi denemek lazım dediğin gibi
gecılırsek koymaz vti hatrı sayılır bı araba,ama tersı ufff

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SUBmarine Mesajı Göster
Barış kardeşimle mutabıkım..Bu denemelerde bana göre öne çıkan 106 GTİ'dir..
Clio'un o iyi torku ve gücü ile kendini göstermesi lazımdı...Keza standart motorda değil....
Dbilas egzantrik var demişsin..Araç sahibi arkadaşla muhabbetiniz oldu mu?
Derecesi kaçmış?
268/260
272/272
276/276
278/278
292/292
bunlardan birisi olması lazım...

abı ıyıkı bnları yazdın bende mrk edıodum şöle bı bakmıstım dblassa bulamamıstım,
pt52den daha yuksek dedıler muhtemel 292 292 o zmn lıftınıde öğrenebılsek keske,,

aracta 13 61 sanzıman var 8000d de 220 yapıyor.. lımıtorsuz olduğu ıcın devamınıda görebılıyor

typerla deneme ayarlanır sorun deıl ama aracın uzerındekı 306gtı dısklerını ve 15 jantları atması lazım

Eski 26-07-2008, 20:14   #45
Karşıyaka Republic

Serkan 3. sanayide turbo vtec var onumu söylüyorsun..? Henüz sağlıklı yürümediğini duymuştum yanlız şimdi nasıl bilmiyorum..

Eski 27-07-2008, 00:07   #46
+200hp club

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi highway mouse Mesajı Göster
Serkan 3. sanayide turbo vtec var onumu söylüyorsun..? Henüz sağlıklı yürümediğini duymuştum yanlız şimdi nasıl bilmiyorum..
yok atmosferık gecenlerde draglarda 1. olan lacıvert hactback vti 13.5 sıkıstırmalı

Eski 27-07-2008, 01:44   #47
Psikopat Rs

CliOkaN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio Rs "39 LZ 112"
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to CliOkaN
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi M3CSL Mesajı Göster
yok atmosferık gecenlerde draglarda 1. olan lacıvert hactback vti 13.5 sıkıstırmalı

ben o araçla denicektim baştan konuştuğumuzda ama bi türlü denk getiremedik denemeyi yapamadık hel ile bi denesin derim bende az çok o vti içinde bi fikir edinebilirim

CliOkaN Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-07-2008, 02:15   #48
pro skater

TNtuning - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: mondeo
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi highway mouse Mesajı Göster
Lafın banaysa görüp görebileceğin en sağlam 106 cılardan biriyimdir...Hatta benimde 98 bir gti ım var...
106 ların hikayelerinide senden daha çok bilirim emin ol,fakat bu sevgi,bu aşk gözünü kör ederse işte o zaman sakata gelir üzülürsün...
İşle aşkı karıştırmamak lazım...
Karşılaştırılan araçlar belli,çaplar belli..Tabiiki bende isterim kendinden fiyat,sınıf,kalite,konfor,güvenlik bakımından üstün bir spor aracını geçsin 106 ama,şu videoda giden gti veyahut herhangi başka bir gti için bu olabilitesi çok zor bir olay,ha olduda geçtin bunun beraberinde getirdiği bazı handikaplarıda göz ardı etmemek lazım...Yoksa bundan daha fazla efsane olmuş yada olabilecek başka bu kadar ucuz bir araç herhalde artık çok zor olur,hatta olmaz bence...
yok lafım sana değil neden sana olsun. bide şu var ki belirtmeden geçemem, 106 sahibi olmakla 106cı olunmaz, eğer öyle olsaydı zamanında şahinini ve tesisatını satıp 106 alanlar en kral 106 cı olurlardı ki aman aman evlerden ırak. birde şu çok ilginç geldi bana, benim kim olduğumu, ne bildiğimi veya ne yaşadığımı bilmeden, 106 hikayelerini benden iyi bileceğini idda etmişsin şaşırdım açıkcası, bu kadar iddalı olduğuna göre sen baya baya bi uzmansın 106 alanında. kafama takılan bi şey olursa danışırım sana
üzülme olayında da şunu düşünüyorum; alt tarafı bir araba yahu, sakata gelip üzülecek kadar da bağlanılmaz ben bağlanmam en azından.

106nın "fiyat,sınıf,kalite,konfor,güvenlik bakımından üstün bir spor aracı" geçemeyeceğini söylemişsin. ben geçer demedim ki. sadece şunu belirttim bi typer en az 35 bin lira günümüzde, bir 106 gti ise 11 e alabiliriz. arkadaşlar demiş 9 bin liraya yüklenmiş bu gti eder mi 20 bin.(ki bir miktar daha ucuza da bu gider elde edilir 106 dan) sen sonra al bu 20 binlik 106 yı, en az 35 dediğimiz typerla yürü. anlatmak istediğim buydu. bu arada 20 bin e ancak yine ortalama bir vtec alınabiliyor.

fiyat performans oranına bakarsak her türlü eziyor 106. kabul edilse de edilmesede.

elinizde 20 bin varsa typer alamazsınız (ki 35-40 bin im olsa asla typer almam, çoğu insanda almaz, tabi aşk yoksa ). vtec alabilirsiniz ama gideriniz standar bir vtec gibi olur.
ama 106 alırsak kalan parayla da yükler ve o alamadığımız typer la yürürüz, vtec'i de zaten geçeriz

burdan bakınca başarılı 106 üstüne bide hani hep bahsedilen o tehlikeli aşkı eklersek tadından yenmez olur

TNtuning Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-07-2008, 16:15   #49
+200hp club

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi 39LZ112 Mesajı Göster
ben o araçla denicektim baştan konuştuğumuzda ama bi türlü denk getiremedik denemeyi yapamadık hel ile bi denesin derim bende az çok o vti içinde bi fikir edinebilirim
bakalım aracın beynı beklenıo gelınce denıcez

Eski 27-07-2008, 18:29   #50
beni unutmaın geri döncem

206_GTI_28 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -
vay çok iyi olmuş süper bir roll

kazasız belasız 2 araçta süper maşallah

Bookmarks

Etiketler
clio, mod

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları