"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
106 ların hikayelerinide senden daha çok bilirim emin ol,fakat bu sevgi,bu aşk gözünü kör ederse işte o zaman sakata gelir üzülürsün... İşle aşkı karıştırmamak lazım... Karşılaştırılan araçlar belli,çaplar belli..Tabiiki bende isterim kendinden fiyat,sınıf,kalite,konfor,güvenlik bakımından üstün bir spor aracını geçsin 106 ama,şu videoda giden gti veyahut herhangi başka bir gti için bu olabilitesi çok zor bir olay,ha olduda geçtin bunun beraberinde getirdiği bazı handikaplarıda göz ardı etmemek lazım...Yoksa bundan daha fazla efsane olmuş yada olabilecek başka bu kadar ucuz bir araç herhalde artık çok zor olur,hatta olmaz bence...
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #42 |
| Psikopat Rs |
arkadaşlar bide şöyle birşey var bu derece giden bir 106 gti a istenen fiyatla onu seviyesinde giden bir rs in fiyatını karşılaştırırsanız Clio Rs lerin piyasasını bilen bilir o performansa ve güce özelliğe donanıma göre ayrıca 2000 ve üzeri modellerininde olması en makul performans makinalarından biri yapıyor onu kuşkusuz araştırmanızı öneririm
|
| | |
| | #43 | |
| Alıntı:
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #44 | ||
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
daha ucuza daha ıyı gidenı bulunabılırmı bılemıorum![]() 12 13 bın harcanan bı vti var kamer bi denemek lazım dediğin gibi ![]() gecılırsek koymaz vti hatrı sayılır bı araba,ama tersı ufff ![]() ![]() Alıntı:
abı ıyıkı bnları yazdın bende mrk edıodum şöle bı bakmıstım dblassa bulamamıstım, pt52den daha yuksek dedıler muhtemel 292 292 o zmn lıftınıde öğrenebılsek keske,,aracta 13 61 sanzıman var 8000d de 220 yapıyor.. lımıtorsuz olduğu ıcın devamınıda görebılıyor typerla deneme ayarlanır sorun deıl ama aracın uzerındekı 306gtı dısklerını ve 15 jantları atması lazım
__________________ | ||
| | |
| | #45 |
|
Serkan 3. sanayide turbo vtec var onumu söylüyorsun..? Henüz sağlıklı yürümediğini duymuştum yanlız şimdi nasıl bilmiyorum..
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #46 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #47 | |
| Psikopat Rs | Alıntı:
ben o araçla denicektim baştan konuştuğumuzda ama bi türlü denk getiremedik denemeyi yapamadık hel ile bi denesin derim bende az çok o vti içinde bi fikir edinebilirim | |
| | |
| | #48 | |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Alıntı:
![]() üzülme olayında da şunu düşünüyorum; alt tarafı bir araba yahu, sakata gelip üzülecek kadar da bağlanılmaz ben bağlanmam en azından.106nın "fiyat,sınıf,kalite,konfor,güvenlik bakımından üstün bir spor aracı" geçemeyeceğini söylemişsin. ben geçer demedim ki. sadece şunu belirttim bi typer en az 35 bin lira günümüzde, bir 106 gti ise 11 e alabiliriz. arkadaşlar demiş 9 bin liraya yüklenmiş bu gti eder mi 20 bin.(ki bir miktar daha ucuza da bu gider elde edilir 106 dan) sen sonra al bu 20 binlik 106 yı, en az 35 dediğimiz typerla yürü. anlatmak istediğim buydu. bu arada 20 bin e ancak yine ortalama bir vtec alınabiliyor. fiyat performans oranına bakarsak her türlü eziyor 106. kabul edilse de edilmesede. elinizde 20 bin varsa typer alamazsınız (ki 35-40 bin im olsa asla typer almam, çoğu insanda almaz, tabi aşk yoksa ). vtec alabilirsiniz ama gideriniz standar bir vtec gibi olur. ama 106 alırsak kalan parayla da yükler ve o alamadığımız typer la yürürüz, vtec'i de zaten geçeriz ![]() burdan bakınca başarılı 106 üstüne bide hani hep bahsedilen o tehlikeli aşkı eklersek tadından yenmez olur | |
| | |
| | #49 | |
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #50 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
vay çok iyi olmuş süper bir roll ![]() kazasız belasız 2 araçta süper maşallah
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |