"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Member Kayıt Tarihi: 18-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: 740ia-imprezaGT-astraGsi-caravelle174psi-alfa156 1.6-passat1.9tdi |
Msupra(msupra yı kötülemek anlamında demiyorum) mrt justy nin yanına bile yanaşamaz.Justy i şaşmazda Ömer usta(arıcan subaru servisi) özel olarak yaptı justy nin sadece dış kısmı kullanıldı motorda dahil diğer herşey değişti ayrıca su soğutmalı intercooler+nos 2.5continuous turbo basıncı falan anlayacağınız çok ciddi yüklü hafifletilmiş(1000kg civarı) ve awd.Türkiye drag şampiyonu ve şu anda türkiyede benim bildiğim bunu geçebilecek bir araç yok . Benim bildiğim kadarıyla verileri: 750hp+nos (ömer ustanın kendisi diyor) 0-100km yaklaşık 2.5sn 400m-7-7.5sn civarı ayrıca msupra nın zaten o güçte arkadan itiş olması kaybettiriyor yani anlayacağınız isterse 100 sefer kalksınlar hepsinide justy(tabii justy demeye bin şahit ister) alır Ankara da olan bir gidip baksın yarışmadığı zamanlar arıcanda duruyor. Mesajı son düzenleyen gabxer : 14-07-2008 - 02:34. |
| | |
| | #13 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
ama drag yarışlarında böyle oluyor... araç arkadan itiş ve sardırıyor 3 tede sardırıyor sağ sol arka oynuyır kendini toplayana kadar mrt finişe geldi zaten ![]() uzun bir yol lazım hatta uzun bir düzlük hatta uzun bir otoban o zaman nolur gerçekten merak konusu.
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| | #14 |
| Member Kayıt Tarihi: 18-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: 740ia-imprezaGT-astraGsi-caravelle174psi-alfa156 1.6-passat1.9tdi |
MARLON1 kardeş inanmıyorsan git konuş arıcanla ayrıca biraz düşün 1-awd(4 tekerden çekiş) 2-nos la beraber yaklaşık 1000hp 3-1 ton civarında ağırlık ve en önemlisi 4-Çakma vites kalkış dışında debriyaj kullanmıyorsun onun için çakma vites diyorlar Bunun haricinde msupra yolda da gidebilecek şekilde yapılmış ama bu justy tamamen drag a yönelik hazırlanmış normal yolda gitme kapasitesi yok bu kadar şeyi nereden biliyorsun diyeceksin çünkü bende impreza 2.0gt kullanıyorum ve aracımı sürekli oraya götürüyorum.saygılar |
| | |
| | #15 | |
| Orhan Baba |
İkisi çok farklı araçlar justy daha profosyonel modifiye edilmiş bir araç bence ve 4 çeker olmanın yanı sıra kısa şasi olmanında avantajlarınıda kullanıyor ayrıca msuprdan daha hafif msupra ise arkadan itişli ama aktarma şanzıman vs. BMW motor Toyota Supra motoru o nedenle aktarma esnasında çok kayıp yaşandığı söyleniyor. Ayrıca sırf motor güçlerine bakarsak justy Msupradan daha güçlü bi araç aradaki farkı bilmem mümkün değil ama görünen bu Alıntı:
4 çeker ile arkadan itiş yarışmamalıydı bence ama neden bilmem böyle bi sınıflandırma yapmışlar
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #16 | |
| Çiko Member | Alıntı:
2 bizim ülkenin asfaltında 7 saniyeler çok çok zor ki ztn son dragda çıkanlar 10 civarları falan yanlış hatırlamıyorsam o yüzden 7 leri fln unutun bu arada kayıp olayınıda anlayamadım aktarma alman motor japon olunca anlaşamıolar mı
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? | |
| | |
| | #17 |
| jdm Kayıt Tarihi: 08-07-2006 Yaş: 29 |
justy nin 400 metre derecesi 7 saniye falan degil yanıltıcı bilgiler vermeyelim tr de degil 7, 8 saniye bile gidecek araba yok araba olsada pist yok. su ana kadar ki en iyi derecesi 11.126 ama o tozlu ve bozuk pistte 11 giden araba iyi bir pistte dusuk 10 snleri zorlar. cakma vites diye birsey yok PPG dogbox kullanıyor ama belirttiginiz gibi 1 haric debriyajsız kullanılabiliyor. Msupra cok cok iyi bir araba ama belirttiginiz gibi tr deki pistlerin hakkaten cok kotu durumda olmasından dolayı aktarma problemi yasıyor. |
| | |
| | #18 |
| Midnight Militia |
Maxiboost a ek olarak 400 ü 7 sn de geçen "çakma vitesli" araçlar şöyle oluyor. Video 200 metre kalkışı. Worlds fastest Strret legal D.O.T. with a small bl - Video
__________________ |
| | |
| | #19 |
| tork arası beygir Kayıt Tarihi: 26-05-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: Honda Jazz |
bulduğum bilgi yanlış değilse şu an 0-400 Türkiye rekoru 11,30 saniye olarak görünüyor.
__________________ bu zamlarla benzin pompası depoyamı giriyor,yoksa..... |
| | |
| | #20 | |
| Öss 2009 | Alıntı:
__________________ Pascal amcam sağolsun ![]() | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|