"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 | |
| Member Kayıt Tarihi: 31-03-2007
| Alıntı:
![]() colt buarada 220hp... | |
| | |
| | #52 |
| ...TeaM RiDeRS... |
iyide niye kaş göz yapıyosun.. sana geçmedin yada şöyle böylemi dedik. elimizde video olsa koyarız zaten. 2 boy geçtin bunu ordada konuştuk kendi aramızdada. Herkes bilir burda bizi öyle kralını geçerim geçilmem gibi bi iddamız yok hiçte olmadı, bunu herkes biliyo sende öğren bence.. |
| | |
| | #53 | |
| Member Kayıt Tarihi: 31-03-2007
| Alıntı:
| |
| | |
| | #54 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
benım denemem lazım bu rsle yaw guzel gidıomus gs rs guzel kadir biliyoruz
__________________ |
| | |
| | #55 | ||
| ...TeaM RiDeRS... | Alıntı:
bu arada colt 220 hp demişsin,sahibide sadece evc ve komple egsoz var demişti.. bonalume kit olmadan 220 vermeside imkansız bi çelişki var ama neyse önemli değil. Alıntı:
![]() denedinizmi oralarda serkan.? | ||
| | |
| | #56 |
| EVO IX Kayıt Tarihi: 20-06-2005 Şehir: Romanya/Bukres Yaş: 23 Otomobil: Evo IX vs Bmw 3.30xi Coupe
|
bu clio da ne varki boyle iyi gidiyor?
__________________ |
| | |
| | #57 |
| ...TeaM RiDeRS... | chip var bu haftasonuda son dişlisi değişecek..
|
| | |
| | #58 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
![]() yakından beğendım ama arabayı farlar fılan guzelmıs deneme amaçlı olmadı aslında buluştuk sadece muhabbet ettık. inceden bastık sadece o tek ben 2 kişi 2. vıtes yanyanaydık daha ayrıntılı sora denerıs tabı, yalnız seside cok guselmıs kit car gibi bağırıyo
__________________ | |
| | |
| | #59 |
| ...TeaM RiDeRS... |
herşeyi güzeldir onun ahh ahh..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| haziran, night..., roll |
| Konu Seçenekleri | |