"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Bulgarian Girls Fan:) | 07 M3 & 96 Supra |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
Güzel çekim
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Supra cıddı hafiftir. 360bhp ile E92 M3'ü geçebilir. Bu normal de.. Videoya bakıyoruz.. İlk kalkış anında, kamera öndeyken, M3 çook çok az geç kalkıyor, sonra dumanlarla gidiyor. Bir sonraki sahne, kamera arkada, bu sefer M3 önde niyeyse birden bire, ortada dumandan eser yok. ![]() Sonra araç içine geçiliyor, yine Supra önde.. |
| | |
| | #4 |
| Eski Member |
Geçmesi normal
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kalkmasında bi sacmalık yok gecebılır bişe aramaya gerek yok
|
| | |
| | #6 |
| BOORİS |
efsane efsaneliğini konuşturmuş yine
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #7 |
| SARMAN |
trd3000gt galiba supra ilk kalkışta supra avantajlı olması gerekiyordu en azından düşük hızlarda ama m3 gayette önde başlarda her vites geçişinde supra yürümüş tek bir açıklaması var abla kesinlikle hakkını verememiş
__________________ |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Abla dediğiniz, Sabine Schmitz. Caddeye inse de boyunuzun ölçüsünü alsa, ne olduğunuzu şaşırsanız... |
| | |
| | #9 |
| SARMAN |
ablayı tanımıyorum ancak vites geçişleri biraz yavaş gibime geldi bide sanki biraz erken ![]() arada nekadar ağırlık farkı olabilir ki? 60hpyi şanzuman oranlarını mükemmel aktarımı hiçe sayacak?
__________________ |
| | |
| | #10 |
| SARMAN |
ha birde abi pistte turlasalar tamam dediğin gibi hanfendi bir usta bişey diyemeyiz ama düz yol yani istediği kadar profesyonel olsun tek önemli olan vites geçişi ve kalkış şimdi atıyorum iskender atakan. kapattık ormanı verdiler seninde onunda altına anadol(mesela) adam seni geçer üstünden atlar ancak düz yolda aynı araçlar ile amcayı geçemeyecekmisin seninkadar hızlı vites değiştirebilecek mi? demek istediğim ustalıktan çok hız ve aracı bilmek daha önemli düzlüklerde bence ![]() abla kalkışı halletti ortalığı yaka yaka tamam ama vites geçişleri yavaş mesela supradakinin 2 den 3 e alışı var muazzam.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|