"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| mutluluklar komada... | şahin inanılmaz show:D |
| | |
| | #2 |
| s 320 cdi 4M L Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: Akçadağ Otomobil: 20O6 hdi, kornet |
adam çözmüş işi |
| | |
| | #3 |
| Nazdrave.. |
eline sağlam bi arkadan çeker versek neler yapar acaba
|
| | |
| | #4 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
temiz iş
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #5 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
bayılırım böyle sade tofaşlara diğer pembe mi mor mu ne öyle ya eleman da çok iyiymiş helal olsun valla
__________________ BMW E36 CABRIO |
| | |
| | #6 |
| s 320 cdi 4M L Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: Akçadağ Otomobil: 20O6 hdi, kornet |
bu adamın altına wereceksin bi m3 oturup izliceksin walla ...
|
| | |
| | #7 |
| Love comes again! Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok | +1 kesinlikle yetenek var adamda...
__________________ RAMO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR! |
| | |
| | #8 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 09-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 25 |
aman buda bişimi. Bunları caponlarda yapıyor Bende NFS de yapyom Şakası bir yana gerçekten çok yetenekli. Yalnız araçta sanırım diferansiyel kilidi var. Yoksa tofaş öle yapmıyor. Birde motorda azda olsa yüklü olabilir Ben çok denedim çünkü Hoş bu slx daha kuvvetli motoru dayımın şahinden ama
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #9 |
| ONLY FORD |
Hll Olsun Adama. Gerçekten İlk defa Bu Kadar İyi Bir Tofaş Drift Görüyorum...
__________________ |
| | |
| | #10 |
| ViRtUeEeE |
helal olsun valla yetenek var
__________________ White Cars Team |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|