"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt |
hakanı acil mikilemek lazım |
| | |
| | #22 |
| Anti-Rice(Anti-Apaci) Kayıt Tarihi: 22-09-2007 |
valla 3rd gen disinda sevmedigim camaro yok. 3rd geni olanlar mullet tarzi saci olan. confederate bayragi tasiyan irkci tasrali redneckler... bi bok annamaz camarosu var die kendini bisey sanir ve cogunlukla 3rd gen kullanir . nese. muthis burnout ama camarolari severim 3. gen disinda
__________________ |
| | |
| | #23 | |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra | Alıntı:
amanın 9 lara gidiyim daha ne istiyim benim motorda bunlar var aslında daha çook yolu var arabanın ![]() summit hava filtresi, summit krank filtresi, edelbrock 750 karburatör, holley weiand 8016 emme manifoldu,M/T silindir kapakları, daha buyuk radyatör, daha buyuk fan, GM headers ve komple egsoz | |
| | |
| | #24 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra | koray cenk saolsun lastik konusunda bay ayardımcı oldu bana en gaç haftaya lastik alıyorum |
| | |
| | #25 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | hangi Marko ??
|
| | |
| | #26 |
huziyIr. veya miki tampsIn al
__________________ |
| | |
| | #27 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra | ya valla miki yok ya mikicem böyle işi bütüngün o google senin bu google benim araştırdım yok, yine mastercraft alıcam 275 60 15 artık sarmak istemiyorum
|
| | |
| | #28 |
bfgoodrich al bari domestic marka olsun
__________________ |
| | |
| | #29 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt |
e hayırlısı olsun tutsun yoluda ne alırsan al |
| | |
| | #30 |
ne bulabilirsen onu ala ama goodyear veya bfgoodrich falan al alabilirsen
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|