"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| X5 3.0sd | Kuş serisi Q çiziyor.. :):)
daha önce verilmiş mi bilmiyorum ama bu hareketi anca bi Türk normal bi araçla da değil kuş serisi ile yapar ![]() ![]() +++ olarakta Doğan redline ![]() ![]()
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #2 |
| Nazdrave.. |
rpm rekoru napim ben o rekoru duramadıktan sonra |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
ehehe aklıma şu video geldi benimde ![]() güzel çeviriyo ama eleman ![]() |
| | |
| | #4 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
hehehe süper sırf drift için alıp modlamak lazım bu arada bence o devir saati bozuk
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #5 |
| Member Kayıt Tarihi: 31-01-2008 |
Her turlu motor sporu sanayıde başlar lafı geldi aklıma |
| | |
| | #6 |
| MiliTanZ. |
bu adamların cabalarını alkıslamak lazım skylıne fılan olsa neler yaparlar dusunemıorm.
__________________ YAKÇAZ DEDİYSEK YAKARIZ... |
| | |
| | #7 |
| Pişman Değilim |
demekki güzelim arabalarla sıfır çizmeye gerek yok, alacan kuş serisi acımadan amaçsızca sıfır çiz
__________________ |
| | |
| | #8 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
dalgamı geçiyosnz siz ya ![]() Arabayla düzgün bi şekilde oynadınmı güzel bi machine oluyo Bunn icin umut abi gelip acıklarsa daha güzel olar
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
| ask; sari lacivert... |
lise yillarimda bizimde sahin vardi hafta sonlari okula gider drift yapardik, zemin musaitti tabi, dalga geciyoruz ama sahin dogan'la kucuk motorlu ve hafif oldugundan istedigin hareketi yapabiliyorsun. hizli gitmeyince duruyor. profesyonel amacli olmasada sahibini utandirmaz onu belirtim.
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
| s 320 cdi 4M L Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: Akçadağ Otomobil: 20O6 hdi, kornet |
şu kuş serisinin sıfırı çıksa bütün malımı satar ona bağlarım walla özelliklede doğan slx 1.6 i.e direct injection o kadar araba sürdüm doğan slx in sürüş kondforunu bulamadım walla |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|