"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift Sen o arabayı stop ettirmeden kaldır yeter sana :hilal
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #12 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift |
| | |
| | #13 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift Hadi leyn ordan, Hilal perişan eder seni, düz yol kaptanı sende ![]() |
| | |
| | #14 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift XoR v.s Ayca rolling on highway
| | |
| | #15 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift
Karsılastırma konusu acalım mı ? |
| | |
| | #16 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift
| | |
| | #17 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift kıskanma koray ![]() o kız sankı anasının karnından doğdugunda drıft yapmasını bılıyordu ![]() ben anca bmw ıle kayabılıyorm o da sular göbegınde ufacık bıryer..bana da ver böyle bır araba yol 1-2 denemeden sonra yaparız herhalde ![]() benı dıger bayan şoförlerle karıstırma lutfen
__________________ |
| | |
| | #18 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift
__________________ |
| | |
| | #19 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift Alıntı:
ehliyetin oldugundan bile şüpheliyim videolar hep kamer'den geliyo sende tık yokh
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #20 | |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i | Re: Bu videoyu İzlemeden Yanlıyorum Demeyin Sakın :) Girls Drift Alıntı:
gaza gelmem..ayrıca vıdeom var ![]() ama bende youtube ta degıl.
__________________ | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|