"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Alfa Team Kayıt Tarihi: 15-06-2005 Yaş: 27
| 147 ye komple eksoz sistemi
arkadaşlar selam, aranızda 147 ye komple eksoz sistemi uygulayan var mı? Headers dahil. Ben supersprint taktırmayı düşünüyorum. Bu eksozların sesini falan kıstırabiliyomuyuz? |
| | |
| | #2 |
| EkoNoMi TeAM Kayıt Tarihi: 07-04-2007
| Re: 147 ye komple eksoz sistemi
arkadaşım ben daha önceden 156 headers için konuştum fakat bana alfalarda fabrika çıkışlı headers olduunu sölediler sen yinede bi araştır bence marka olarak supersprint iyi... sebring ve remus markalarına da bi bak... bi bilgin olursa banada hber verirsen sewinirim çünkü bnde egsoz taktırmayı düşünüorum
|
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
147 ye SuperSprint'in yapmış olduğu komple Egzoz sistemi mevcut ve abartı olmayan çok güzel bir ses veriyor bende SS oval son susturucu taktırıcam SS en iyi egzoz markalarının arasında yer alır |
| | |
| | #5 |
bilgilendirmeniz icin tesekurler. Serkan kardesim bende oval susturucu olanindan taktiracam. taktirdigim zaman yazarim buraya..
|
| | |
| | #6 | |
| Re: 147 ye komple eksoz sistemi Alıntı:
taktırınca video isterim | |
| | |
| | #7 |
arkadaşlar bence marka olarak sebring ve remusu da dikkate alın derim ben super sprintten aşağı kalmazlar...hatta 2.5 v6 lara magnex te takıolar
|
| | |
| | #8 |
magnex benimde aklımı çeliyor fakat çok sesli bi egzoz
|
| | |
| | #9 |
| Re: 147 ye komple eksoz sistemi abicim eksoz dediğin çakal gibi bir ses vermeyecek. hatta benim için sadece performansı arttırsın yeter. alfanın motor sesi zaten şiir gibi ![]() bu benim fikrim tabiki... |
| | |
| | #10 |
orası öle ama yinede ses gelicektir.... sırf perfromans için komple manifolttan egsoz sistemi yapmam grekli onun içinde bayaa bayaaa araştırman lazım çok meşakatli iş bayada tuzluya gelebilir kolay gelsin
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|