"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | Performans Buji(Iridium mu Platinium mu)?
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Şu anda ultrasonic performans buji diye birşey kullanıyorum ama açıkçası hiçbir fark gördüğümü söyleyemem. Piyasada bu konuda asıl verimli tipler sanırım iridyum ve platin bujiler. 1. sorum, siz olsanız hangisini tercih edersiniz? 2. sorum, niye? 3. sorum ise ben bunları hiçbir yerde bulamıyorum nasıl temin edebilirim ve kaç para olduğunu biliyormusunuz? Yorumları bekliyorum. Teşekkürler
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Performans Buji(Iridium mu Platinium mu)?
bujiyle zaten performans artmaz. realist olalım |
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Performans Buji(Iridium mu Platinium mu)? Vtec de denemediğimiz buji almadı en iyi perf orjinal bujide verdi paranızı çöpe atmayın orjinalden şaşmayın biz attık noldu döte kaçtı
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
Satıyorum şemsiyeyi
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
ignition timing in çok önemli olduğu ciddi modifiyelerde missfire engellemek için yapılır. 2 tırnak 4 tırnakta boş muhabbettir.. ortada tek seferde atlayan sadece 1 kıvılcım var , bununda en az kaypla istenen anda atması amaçlanıyor. yani iridyum taktım kıvılcım değil alev attım uçtum .... 4 tırnak aldım 4 kıvılcımım var verimli yaıyorum olayı yok. |
| | |
| | #9 |
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
aracınızın motoru hard tune değilse orjinal buji kullanmalısınız aksi taktirde zor çalışma,çalışma bozukluğu gibi sorunlar yaşarsınız...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|