"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Nissan Takım Kaptanı |
Evet arkadaşlar,kafamızdaki projelerimizi bu konu altında birbirimizle paylaşalım fikir alışverişi yapalım...
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
| Re: Nissanlarımıza yapmayı düşündüğümüz modifiye işlemleri ve bunlarla ilgili aklımıza takılanlar
skysatara çift çıkış egzoz yapın araç siyahsa çok güzel oluyor..ama 2 egzozda çalışır vaziyette olsun.. araç gri ise yine egzoz + stopları boyayın.. |
| | |
| | #3 |
| ıssız adam | Re: Nissanlarımıza yapmayı düşündüğümüz modifiye işlemleri ve bunlarla ilgili aklımıza takılanlar
Arabayı satmıyacak olmasam arka stoplara bi şeyler düşünüyodum.
|
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: Nissanlarımıza yapmayı düşündüğümüz modifiye işlemleri ve bunlarla ilgili aklımıza takılanlar
pathfindere metal arazi tamponu procesi.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
benım yaslı kurt'a ınceden bır turbo yapmak ıstıyorum ama su sıralar bıraz zor hatta ımkansız gıbı ayrıca komple body kıt yaptırmayı ıstıyorum komple temızlıkte hıc fena olmaaz |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
??????????
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Farkımız Olmalı ! |
ben bilmemde altimada sorunu olan varsa altima her türlü sökülür-dağıtılır-geri toplanır-dişlilerine varana kadar haberiniz olsun yardıma ihtiyajınız olursa |
| | |
| | #8 |
| Japanese Car Fan |
ben 2 sene sonra arabaya once bodykıt sonra bagaj kapaında ne var ne yok tampona 1. tampona corvette plakalığı (fransız plaka) var ya ondan koydurtucam zaten gerı vıtes lambası plakalığın ustunde 2. sımetrı hastası bırı olarak nıssan ın bı tarafa ger vıtes bı tarafa sıs farı koymasına asırı gıcığım plakanın her ıkı tarafına bellı mesafede yuvarlak sıs farı koydurtcam 3.olarak da logo ıptalı ıptal edılen yere 20 kadar led 10 tanesı normal 4fren 4gerı vıtes 2 tane sınyal ledı (bunların aynısını spoılere yapmak ozaman kapağa yok) ![]() ![]() SIMDI SOYLEYIN BEN COKMU HAYALPERESTIM Mesajı son düzenleyen atalay43 : 05-05-2008 - 22:43 |
| | |
| | #9 |
| ÜzgünBakanÜye |
yoo yapılabilir şeyler ama hepsini birkerede yakınca ya akü biter ya arkadan gelen kişi kör olur |
| | |
| | #10 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
apache style modifie
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|