"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | Nissan Qashqai "Qashqai, Compact Crossover.. Binek otomobil performans ve konforunun kompakt SUV de birleşmesiyle doğdu.. Trafik, keşmekeş, koşuşturmaca derken, şehir hayatı her gün daha da zorlaşıyor. Nissan Qashqai şehir hayatınızı kolaylaştırıyor.." Arkadaşlar Nissanın yeni Qashqai modeli bu hafta içinde resmi olarak Türkiye'de satışa sunuldu. Merak edenler için Nissan Türkiye web sitesinde özellikleri ve satış fiyatları mevcut. Kendi görüşüme gelince bence sınıfındaki araçlara göre(CRV vb.) donanım olarak çok üstün ve fiyat olarakta bir o kadar uygun. Aslında paranız varsa ve bu segmentte bir araç düşünüyorsanız özelliklerine bakıldığında bence ideal. Yalnız benim en çok dikkatimi çeken arazi aracı değil binek otomobil sınıfında satışa sunulmuş olması. Acaba vergileride binek vergisimi merak ettim. Motor olarak, "1.6 115bhp 4x2 ve 2.0 140bhp 4x4" iki tip motor seçeneği sunuluyor. Donanım olarak, "1.6 Visia-1.6 Tekna-1.6 Tekna Executive-2.0 Tekna Executive" modelleri mevcut. Fiyat aralığı, 42.000YTL ile 66.000YTL arası. Ayrıntılı bilgi http://www.nissan.com.tr adresinde
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım |
| | |
| | #3 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: Nissan Qashqai
ben sevmiyroum böyle kadınsı çizgileri olan arabaları, ama fiyatına göre fena değil gibi. sonuçta kia vs gibi benzerlerinden kalitelidir.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #4 |
| ıssız adam | Re: Nissan Qashqai
Çok beğendiğim bi araç.Hatta babama aldırmayı düşünüyorum.Ancak Nissan dizel versiyonunu malesef getirmiyor.Tek dezavantajı bana göre bu.Halbuki en çok tutacak versiyon 1.5 dCi 105hp olacaktı.Ama Nissan hala bu dizel motorlu araçları Türkiye'ye getirmeme konusunda gereksiz yere ısrar ediyor.
|
| | |
| | #5 |
| ıssız adam | Re: Nissan Qashqai |
| | |
| | #6 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: Nissan Qashqai
beyazı güzel , nissanın direksiyon simitleri güzel değil.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #8 |
| Yönetim | Re: Nissan Qashqai
Lansmanına gittim geçen hafta.. Özel lansman fiyatı olarak 39.900'den başlıyor fiyatları. 1.6 motor seçeneği için.Bence bu fiyata çok güzel..
|
| | |
| | #9 |
| ıssız adam | Re: Nissan Qashqai
Bugün babamla Nissan Qashqai'ye bakmaya gittik.Aracı çok beğendim.Ancak size şöyle bi sorum olacak arkadaşlar: Babam da 2005 model Ford Focus C-MAX 1.6 Tdci Ghia var.Bunu satıp Qashqai almak sizce ne kadar mantıklı?Bu aracı almaya değer mi?Ford daha mı kalitelidir?Aracın iç mekanı bana çok kaliteli gelmedi, özellikle aracın anahtarı çok basit(resimde gözüküyor).Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Lansman fiyatıyla satılırken bu aracı kaçırmamak lazım.Almayı düşündüğümüz model Batuhan'ın resimlerini koyduğu 1.6 TEKNA. Mesajı son düzenleyen gatar : 10-03-2007 - 20:13 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|