"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-09-2008 Şehir: ankara Otomobil: nissan primera gt 2.0 1998
|
Öncelikle herkese meraba, ben birkaç ay sonra ile 1 yıl arasında Nissan Primera GT almayı düşünüyorum. Bu araç hakkında değerlendirmeleriniz nelerdir? 2.si bu arabaya ne modifiyeler uygundur.zaten bilenler vardır ama ben yazayım motor: 2.0,16 valve turbo güç: 156 hp/6800d/d ağırlık: 1250 kg kalanı bilmiyorum bu özellikler gerçek sahibinin bana söylediği özellikler |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2004 Yaş: 37
|
Modifiyeye pek uygun degil. Ama fiyatina gore cok guzel bi araba 150 bg'lik motoru ile 0-100'u 8.5 sn bu zaman icin bile fena sayilmaz.
__________________ I need your boots , your clothes , and your motorcycle. |
| | |
| | #3 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Turbo değil 2lt twin cam atmosferik beslemeli bir makina.
|
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-09-2008 Şehir: ankara Otomobil: nissan primera gt 2.0 1998
|
O değil arkadaşlar arabanın motoruna modifiye olabilir, intercooler,chipset vb şeyler arabaya ne gibi şeyler kazandırır? performansı arttırıcı? aynı zamanda arabada Turbo mevcuttur. GT diyorum normal 2.0 litrelikleri değil. yardımcı olursanız sevinirim
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2004 Yaş: 37
|
GT fabrikadan 2.0 lt atmosferik 150 bg olarak cikti. sonradan turbo yapilmadi ise (bugune kadar sonradan yapilan sahin vti typer s2000 106 filan duydum ama primera gt hic duymadim) Bazi hizli arabalari insanimiz tasvir ederken turbo bu abi filan der. VTI nin vtec i acmasina filan turbo acti derler... saniyorum oyle bir durum soz konusu
__________________ I need your boots , your clothes , and your motorcycle. |
| | |
| | #6 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #7 |
| C2 HDI Kayıt Tarihi: 05-06-2005 Yaş: 30
|
Hiçbir zaman albenisi olmadı maalesef. Ama sorunusuz ve keyifli bir araçtır. Eskiden Nissan Primelara chip yapılamıyodu.. Ama şuan son durum nedir bilemiyorum. Modifiye açısından parça konusunda biraz geri planda kalıyor. İlla modifiye etmek istiyorsanız başka modellere bakmanız daha faydalı olacaktır. |
| | |
| | #8 |
|
yani bu arabayı alırsam sadece dış modifiye mi yapabilecem? motora yada performansına bi katkıda bulunamıycakmıyım? birde GT nin anlamı ne? turbo yoksa turbo modifiye yapabilir miyim?
|
| | |
| | #9 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
atmosferik araçlara çok bir yükleme yapamassın yazılım yüklesen ne bileyim 10 hp bile kazanmassın herhalde eksoz filitre vs işlemler ztn pek birşey katmaz...turbo yu atmosferik araçlara tavsiye eden duymadım açıkcası yapanlar var ama çok pahalıya mal oldugu ve çok emek istedigi ugraştırdıgını okudum hep...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #10 |
| Doctor |
motor kesinlşkle fabrika çıkışı turbo değil gt=grand tourismo demek.body kiti,süspansiyon sistemi ve motoru diğer primeralardan farklıdır ayrıca modifiyeye kapalı falan değil.silviadaki sr20det'in turbosuz versiyonu olan sr20DE serisi bir motor.turbo uygulaması için gerekli altyapıya sahip dayanıklı ve modifiyeye açık bir motor
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|