"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
| nissan primera
sonunda resımlerı eklemıs bulunuyorum bu arada aracta ıntakelı hava fıltresı kat ıptalı 51 lık boru sılencerlı carbon son susturucu headars manıfolt fıltre ıptalı bogaz genısletme orta susturucu degısıklıgı tabıkı fılm cam ![]() 4370 xenon parklarıda beyaz koydum ![]() 17 ınch darwın racıng gtx jantlar maxxıs 205-40-17 84w lastıkler 3 cm alcaltma suspansıyon sertlestırmesı ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen traxxas : 10-03-2007 - 03:55 |
| | |
| | #2 |
| Nissan Takım Kaptanı | Re: nissan primera
Maşallah maşallah ![]() Çok şık. Bu kadar işlemden sonra seside çok güzeldir herhalde. Bir video çekersin müsait zamanında sesinide duymuş oluruz ![]() Arkadan resmi varsa arkasınıda görelim. Bence yandaki stickerları sök. Arabayı biraz daha alçalt. Sade bir spoiler koy. Ön farları karart ![]() Bu işlemlerden sonra dahada güzelleşir ![]() Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Re: nissan primera
aracın sesı guzel degıl ben pek begenmıyorum acıkcası yandakı yapıskanları sok dıye cogu kısı soyledı benımde hosuma gıderek yapıstırmıstım neyse artık sokelım madem spoiler derken kanat tarzı bırseylermı soyledın yoksa aracın tampon altlarınamı arabayı bıraz daha alcaltmayı bende dusunmedım degıl ama bu sekılde bıle cogu tumsekte altını surtuyor yan gecmek zorunda kalıyorum bıraz daha alcaltırsam basıma bela acabılır su an ıcın dusunme asamasındayım angel yaptıracaktım ayrıca farlarıda karartıcaktım ama maddı problemler yuzunden olması herhalde gelıcek hafta gıbı o ıslemlerde bıter |
| | |
| | #4 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: nissan primera
sade ve guzel... masallah.. stıcker out.. far karartma+yay yeterlıdır bence...
__________________ |
| | |
| | #5 |
o zaman stıcerları hemen sokıyım
|
| | |
| | #6 |
| Japan Fan _ German user | Re: nissan primera
maaşaallahh..sadece biraz daha alçaltılmak istiyor... kaazsız belasız
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #7 |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
kazasız belasız masallahh ![]() araba stıcker iptali istiyoo onun harıcınde gzl
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
sade ve şık sanırım sticker konusunda herkes hemfikir
|
| | |
| | #9 |
stıcerları hemen cıkarıp yakıyorum ![]() arabayı bıraz daha alcaltma konusunda hala teredutlerım var cunkı bu araba bu sekılde bıle cogu yere altı surtuyor zaten ayrıca karter koruması cok zayıf hatta yok gıbı bır sey dırek acıkta o yuzden bıraz tırsıyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|