"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Nissan Pathfinder çıkmaları nerede var?
arkadaşlar çıkma parçalar nereden bulurum? koca ankarada tüm hurdacılarda sadece 1 adet devrik nissan pathfinder bulabildim. istnabulda aksarayda bildiğiniz yedekparçacı varmı? diyarbakır gaziantep ve kiliste tanıdığı olan varmı?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Nissan Pathfinder çıkmaları nerede var?
Ankara Hurdacılar Sitesinde Sıtkı Oto var Japon yedekleri bulunuyor ama cip olduğu için satanı farklıda olabilir
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #3 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
yıldız sanayide ise sadece bir yerde 2000 model var makyajlı kasa oda tavanı ezik. taklalı. birşeye yarar parçası yok.
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
İvedik Hurdacılar sitesine gittiniz mi?
| | |
| | #6 |
aksesuar. mesela dodikler. ön panjur. arka tampon olabilir. direksiyon simidi olabilir.
| | |
| | #7 |
gündüz cevap verseydiniz Japon yedek parçacısını arayacaktım...
| | |
| | #8 |
ankarada malesef bunlar yok. çıkma temin etmek lazım. ben neredeyse bütün parçacılara gittim ankarada. dodik tozluk vs satmıyorlar.
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-08-2004 Yaş: 27
Bu tip araçların çıkma parçalar genellikle yeni fiyatına yakın fiyatlarda oluyor... Bilginize...
__________________ Beyaz '98 Nissan Primera 2.0i SE ![]() Açtığım konular TeaM NiSSaN Bölümünde... |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-12-2004 Yaş: 36
Arkadaşlar... 1990 Model Nissan/Pathfinder 2498 cc. 4x4 3 Kapı Aracım için... Komple silindir kapak, Distribütör, Ön göğüsteki hava kanalları Gerekli yardımcı olabilecek arkadaş varmı... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|