"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-08-2004 Yaş: 27
| Nissan Ön Takım Bilyesi
Nissan kullanan arkadaşlara tavsiyem.. Ön takım bilyelerinde eğer bir arıza yaşarsanız, parçayı değiştirmeden önce, bu parçanın piyasada bulunup bulunmadığını araçtırın. Yoksa aracınız bir kaç gün liftte kalabilir... Yaşadığım bir sorundan dolayı bunu yazıyorum.. Nissan özel ölçülerde bilye kullandığı için bunları bilyecilerde bulmanız çok zor.. Yetkili servislerde ise hemen elinize ulaşıp ulaşmayacağı konusunda bir bilgim yok... Örneğin bir bilye değiştirmek için bilyecileri gezdim... Bilyecinin birinin bana söylediği lafı aynen iletiyorum.. "Bu bilyeyi nereden söktünüz.. Bu tip bilyeler genellikle eski Anadol`larda kullanılıyor.. Bulunması çok zor..".. Yorum sizin...
__________________ Beyaz '98 Nissan Primera 2.0i SE ![]() Açtığım konular TeaM NiSSaN Bölümünde... |
| | |
| | #3 |
| Re: Nissan Ön Takım Bilyesi
Olabilir ama buraya girenler sadece istanbulda yaş**ıyor Böyle bir olay da var yani
__________________ Beyaz '98 Nissan Primera 2.0i SE ![]() Açtığım konular TeaM NiSSaN Bölümünde... |
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
çok özürdilerim,"ön takım bilyesi" diye birşey nerede kullanılıyor?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #5 | |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: Nissan Ön Takım Bilyesi Alıntı:
ön aks rulmanı diyecektin sanırm yasin | |
| | |
| | #6 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
aks rulmanı zaten ön takım parçası sayılmazki? ses yapan şey genelde sırasıyla Z yada askı rotları , üst yada alt tabla burçları ,en son rot kollarıdır. zaten başka bir parçası yok. oldukça basit bi rmekaniği var ön takımın.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #7 |
| Re: Nissan Ön Takım Bilyesi ben takım parcasıdır demedimki
|
| | |
| | #8 | |
| Re: Nissan Ön Takım Bilyesi Alıntı:
rulman oldugu icin ön aks rulmanıdır dedim konu olan parca | |
| | |
| | #9 |
Servislerde ön takım bilyesi diye tabir edildiği için o şekilde yazdım.. demir 1 ytl den az daha büyük bir bilye.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|