"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
| nissan için power box
evet arkadaslar arabama (primera) power box taktırmayı dusunuyorum ortalama 13 bg -22 nm de torq artısı saglıyormus gercekten dogrumu ayrıca fark hıssedılır derecede olurmu acaba fıyatı 340 euro taktıran faydasını ve zararlarını goren varmı acaba |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye | Re: nissan için power box
bahsettiğin şey benim düşündüğümle aynıysa firmanın sitesi var oradan gir bak marka ve modele göre düşünüyor. Çünkü ben de birara düşünmüştüm ama fiyatına göre yetersiz gelmişti güç artışı
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım |
| | |
| | #3 |
| Re: nissan için power box
benım arabada 13 bg atabılıyormus eger gercekten 13 bg atıyorsa 340 euro hıc bır sey degıl yanı ama takıp denıyen arkadaslardan gorus almak ıstıyorum acıkcası bu arada sen ne kadara buldun
|
| | |
| | #4 |
şu anda hatırlamıyorum açıkçası. FM Tuning getiriyor burda. Ben fiyatını öğrenip sana tekrar dönerim yarın.
| | |
| | #5 |
bende racer cornera sordum ıste daha dogrusu bır tanıdıkla gıttım 380 euroydu normalde 340 a ındırdı bende su an ıcın dusunme asamasındayım acaba taktırsammı yoksa taktırmassammı dıye ama bılmıyorum yanıu
|
| | |
| | #7 |
350 diyorlar burada. Fiyat uygun yani sen bilirsin.
| | |
| | #9 |
vallaha otomativ sektoründe fıyatlar hıc bır zaman sabıt degıldır degısıklık gosterırı bazı fırmalar 400 euro derken bazıları 360 dan kapı acabılıyorlar yanı tanıdık fılanında etkısı buyuk tabıı |
| | |
| | #10 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
benim pathfinder içinde birşeyler varmı acaba ellerinde.. VG33 kodu motorun. infinity ve maxima da da kullanılan 3.3. litrelik motor. V6. 168 hp.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|