"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Farkımız Olmalı ! | Nissan Altima 200km Üzeri Kilometre Halatı Koptu:)
gereksiz bir konu oldugundan dolayı silinmişdir.uyarılarından ötürü tüm arkadaşlara tesekkur ederim
Mesajı son düzenleyen metehandogan : 01-04-2008 - 22:05 |
| | |
| | #2 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
tebrık edıyoruz senı gercekten ıyı ıs yapmıssın saglam tokatlamıssın bu arada senın aracın son suratı kac anladıgım kadarıyla tam bır roket sahıbısın 3100 devırde 190 gordugum kadarıyla 6000 devır cevırebılıyor demekkı 300 den fazla hıza cıkabılıyor. toyotacı ıyı dayanmıs gene sana weyron lazım tokatlamak ıcın baskası kesmez bosa toyota ıle benzınını hıc etme basarılarının devamını dılıyorum bız yenı suruculer yapamıyoruz bunları senden ogrenecegımız cok sey var, bı de cahıllıgıme ver km halatı nasıl bısey oluyor
|
| | |
| | #3 |
| Farkımız Olmalı ! |
terbiyesizliğin lüzumu yok güzel arkadasım.sanırım aptal - cahil ayağına yatıp aklınca maytap geçeceksin. Tamam bende sana aptal-cahil adammış gibi anlatayım tane tane ![]() arabanın zaten 1000 deviri rolanti devridir güzel arkadasım dur ben sana hesaplayım istersen 3100 de 190 olan bir otomobil buna baglı olarak 5500 devirde 250 ila 280 km hıza kadar cıkabilir +bunn yanında 1200 cm silindir hacimli bir otomobille de 4000 devirde 130 u gecemezsin bu pistonlar sve silindir hacmi ile alakalı olan bir mesele sende bende cok iyi biliyoruzki 300 yapsın bu araba havalanır. ![]() neyse nerde kalmısdık.ha pistonlarını her hafta tamircine uşenmeden açtırıp temizletir bizzat kendin yaglarsın piston vurus güçün mukemmeldir.ama gel gelelim rüzgar arabanın tam karşısından bir gelir istersen kesiciye bindir otomobili yinede hızlandıramazsın.bakım-sürüç-devri yedirebilme-hava şartları ile alakalı bir mevzu anlayacağın ![]() km halatında uzun ince bişey.eline alınca anlarsın Mesajı son düzenleyen metehandogan : 01-04-2008 - 21:05 |
| | |
| | #4 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
ben hiç bişey anlamadım amaç ne şimdi?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
şehir içinde veya dışında 190 ve üzeri yasal mı?
|
| | |
| | #6 |
| Farkımız Olmalı ! |
anlatayım hacı. arkadaşımız ulu - yüce insan burada beni hani sırtımı sıvazlar gibi geçiştiriyor.he sensin en buyuk sensin biz aptalız demeye getiriyor.özetle beni küçük düşürmeye çalışıyor. be hey guzel kardesim.madem bole bişe yokduda derdim neydi o kadar foto falan cektim araba sürerken.hiç anlamam ben boyle adamları ya . lanet olsun sizin gibi insanlara yöneticidende rica edicem kilitleyi versin bu konuyu.ayıp. |
| | |
| | #7 |
| Farkımız Olmalı ! | |
| | |
| | #8 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Farkımız Olmalı ! | ya size değil hacı ya anlayan anladı zaten kusura bakma . adamın asabını bozuyolar aksam aksam bende eve gelıyorumki hemen foruma yazarım hani bişeyler paylaşırız arkadaslarla yok ya töbe...ulu insanlar varken bize düşermi
|
| | |
| | #10 |
|
mustafa salih küçükdoğan'la bi akrabalık varmı ??
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|