"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | Nissan Almera Tekna +'06 (by Almera06)
Evet yeni resimleri çok şükür upload edebildim arkadaşlar bakmaya doyamayanlar için arabamı bir kere daha görücüye çıkarıyorum. Maşallah deyin lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Standart Özellikleri Dışındaki Ekstralar: -Vogtland 3,5mm Spor Helezon -K&N (33-2031-2) Kutu İçi Performans Filtre -50lik orta boru -Replika HKS performans son susturucu -Ultrasonic Performans Buji -6000K Titanium HID Xenon -Amerikan Güvenlik Cam Filmi -Far Sensörü ---------------------------------------------------- Mesajı son düzenleyen almera06 : 29-02-2008 - 19:33 Sebep: eklenti |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Nissan Almera Tekna +'06 (by Almera06)
Güzel duruyor, Allah kolaylık versin siyah arabayla uğraşmak zor, ama güzel duruyor.
|
| | |
| | #3 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
sadece arabayı alçalt başka hiç bir şeye gerek yok ![]() allah kaza bela vermesin... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye | Re: Nissan Almera Tekna +'06 (by Almera06)
çok teşekkür ederim. Gerçi resimler kirliyken çekildi bide en üstteki resim helezon takılmadan önceki hali ama idare edin artık Mesajı son düzenleyen almera06 : 14-12-2006 - 15:57 |
| | |
| | #5 |
ankarada kırmızı bi almera var belki bilirsin..
|
| | |
| | #6 |
evet 18 çok kollu jant var
|
| | |
| | #7 |
çok güzel duruyor o...baya da yakın yere |
| | |
| | #8 |
ya açıkcası bu aracın motoru o jantı kaldırmaz sadece görüntü. Ha ama motorla çok sağlam bi oynama yapılırsa ki bu atmosferik değil turbo olmalı bence o zmn düşünülebilir. Ama şimdilik bana uzak bir ihtimal
|
| | |
| | #9 |
daha yolun basındasın .. yapacakların aracın iç dış kısımları ile ilgili olsun motoru ile değil.. Motor kesinlikle modifiyeye elverişli değil.. kazasız belasız sürüşler |
| | |
| | #10 |
motora girmeyi ztn düşünmüyorum pek görüntüde bişeyler yapamayı palnlıyorum(body, jant vs.) Almera için K&N kutu içi perf. filtresi var zaten bitek şu anda. Sende sanırım eski kasa almera vardı yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse senden de yardım alabilirim bazı konularda?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|