"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Nissan Takım Kaptanı | New Nissan Almera
Uzun zamandır yeni nissan almera diye tanıtılan araç,2 senedir çıkacak deniyor ama halen piyasada yok. Bakalım 2008 de gelir belki; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The Japanese car maker Nissan is testing these days in England the replacement for the current Almera. The photos are showing a prototype of the new model, which is called Tiida in Japan and Versa in the United States, where it has just been released. The European version Almera is due for launch at the upcoming Geneva Motor Show in March this year. The new Almera five door hatchback is among others to compete the likes of Ford Focus and VW Golf and is expected to be sold alongside the already launched Nissan Note MPV and the yet to come Nissan Qashquai SUV.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| POKERAY | Re: New Nissan Almera
ön reno megan arka 307
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #3 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: New Nissan Almera
Bence şu anki güncel kasa çok daha güzel |
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: New Nissan Almera
Megane havası seziyorum ben de.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-08-2004 Yaş: 27
| Re: New Nissan Almera
Megan dan daha çok önden mitsubishi çizgisi taşıdığını düşünüyorum.. Yalnız gerçekten yavur yapmış beee Adamlarda fındık kadar kafa var ama içi tıka basa dolu
__________________ Beyaz '98 Nissan Primera 2.0i SE ![]() Açtığım konular TeaM NiSSaN Bölümünde... |
| | |
| | #6 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Fazla 307 olmuş..
|
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye | Re: New Nissan Almera
bunu 1senedir nette ben de görüyorum almera diye ama ses yok henüz nissandan. Fakat şöyle ufak bir ayrıntı var; 2007 itibariyle mevcut almeranın avrupadaki satışı durduruldu. Bu hareket yeni modelin gelmesinin yakın olduğu ihtimalini güçlendiriyor. Ama belkide almeranın satışını kesmelerinin sebebi aynı sınıfta başka isimle bir araba çıkaracaklarından olabilir.
|
| | |
| | #8 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
başarılı olacağını pek sanmıyorum. artık bu sınıfta her türlü beklentiye cevap veren modeller mevcut zaten. Almera'da eski modeliyle çok uzun süre piyasada kalıp güncelliğini yitirerek baya bir müşterisini kaçırdı. işleri zor.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-08-2004 Yaş: 27
Ama araba yaa...
__________________ Beyaz '98 Nissan Primera 2.0i SE ![]() Açtığım konular TeaM NiSSaN Bölümünde... |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: New Nissan Almera
önü megane arkası corsaya benziyo
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|