"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
| modifiye kıtlıgı
ya arkadaslar nıssan markası neden modıfıye konusunda oldukca kıt ılk basta sadece bır kac fırma nıssanın bır kac modelıne sınırlı sayıda parca getırıyor hatta getırmıyor bıle ayrıca nıssanların hıc bır olculerı otekılerın tutmutor yaw bostancı ve maslak sanayıde 4x114.3 jant bulmak ıcın 1 hafta dolastık yaylar bır garıp kestırsen kesılmez gıdıp yay almak ıstesen yay yok garıp bır araba markası |
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: modifiye kıtlıgı
nissan modifiye konusunda kıt mı ? ozaman forumu kapatıp gidelim |
| | |
| | #5 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
abi o konuda haklısın avrupa odaklı nissanların durumu oyledir ama marka olarak nissan ın cok fazla modifiye parcası var. yani cogu markanın durumu boyle degil. |
| | |
| | #7 |
| Çiko Member | Re: modifiye kıtlıgı |
| | |
| | #8 |
türkiyeden bahsedıyorum abı bu arada ben primera ıcın ıstanbulda yay dan baka hıc bır sey bulamadım hee bırde jant buldum o da 2 hafta araddım |
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye | Re: modifiye kıtlıgı
Arkadaşlar aslında motor modifiyesine yönelik olarak en çok seçeneği olan markalardan 1tanesi Nissandır. Hatta neredeyse bütün modellerin hazır turbo kitleri, araca özel manifold, piston, ve traxxas arkadaşımızın yakındığının aksine bırakın yayı, her model için coilover kitler bile mevcut. Aynı şekilde durum Honda için de böyle. Çünkü iki markanında motorları prof. müdehaleye müsait olduğu için birçok avrupa menşeili araca nazaran bu tip her türlü unsur üretilmekte. Ama şimdi gelelim ufak sorunumuza; ne yazıkkı bu ülkemizde bunların hiçbiri ithal edilmiyor! Gerçi istedikten sonra bulamazmısınız? tabiki bulursunuz ama fiyatı çok tuzlu olur. Ben geçenlerde aracıma coilover baktım 1500E fiyatı var kaldıki bunun kargosu ve gümrüğe takılma riski dahil değil.
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım |
| | |
| | #10 |
ya gıdıp kargoyla gumrukle ugrasıcaksınız yada gıdıp sanayıde sanayı ısı seyler yaptırıp takıcaksınız yada en mantıklısı stock halde gezmekmı acaba |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|