"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ıssız adam |
Cumartesi günü Görkem(almera_06) ve bendeniz Görkem Ankara'da benim arabaya yay taktırmak için buluştuk.Sağolsun Görkem bana zaman ayırarak yardımcı oldu.Zamanımızın kısıtlı olması sebebiyle pek fazla bi şey yapamadık ama en azından tanışmış olduk.Bu arada arabayla giderken yolları şaşırdım ve yolu kaybettim,bu sayede Ankara'da görmediğim yerleride görmüş oldum Görkem sana söyledim mi hatırlmıyorum, o gün senin izini kaybettikten sonra Eskişehir yoluna taaa Etimesgut'un oralardan çıktım.Baya bi kaybolmuşum demek İyi strese girdim o gün valla.Arabalarda pek pis kusura bakmayın.İşte fotolar: ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen gatar : 11-04-2007 - 21:16 |
| | |
| | #2 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: Görkemli Ankara Buluşması
hımmmmm..... Tmm...
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... |
| | |
| | #3 |
| 06 SS 102 | Re: Görkemli Ankara Buluşması
fm de 200sx yayı varmı?
|
| | |
| | #4 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: Görkemli Ankara Buluşması
insan haber verir ya ![]() resimleri yay taktıktan sonramı çektiniz?
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| ıssız adam | Re: Görkemli Ankara Buluşması Resimler yaylar takıldıktan sonra çekildi.
|
| | |
| | #7 |
| ıssız adam | Re: Görkemli Ankara Buluşması Valla hiç bilmiyorum.Ama büyük ihtimalle vardır.Arayıp sorarsan onlar söyler. http://www.fmtuning.com/?set=iletisim |
| | |
| | #8 | ||
| Aktif Üye | Re: Görkemli Ankara Buluşması Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() FM Tuning istediğiniz yayı 3gün içinde elinde olacak şekilde getirir. Orada İbrahim var bizim. İstersen özelden cep ve iş nosunu atarım.
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım | ||
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye | Re: Görkemli Ankara Buluşması
Bu arada 1-2 tanesi güzel çıkmış fotoların aldım hemen. Görüşmek üzere Görkemcim
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|