"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Farkımız Olmalı ! | Benim DriftMaster'im Nissan Altima 2.0
su an pek fazla modifiyeli oldugu söylenemez çalışmalarım devam ediyor üzerinde tamamen kendi yapımım olan parçaları kullanmaktayım yani yapımım demiyimde kendi ürettiğim misal ön panjuru kendim yaptım orda bi panjurmu var diceksiniz var da fotograf kalitesi cok kötü nerdeyse araba çıkmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() herneyse ama drift olayında üstüne tanımam gercekden muthis bi araba not: yandaki doblo'da bana aittir ama nissanın yeri farklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yorumlarr pLs |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Drift master ? Kazasız belasız kullanımlar diliyorum |
| | |
| | #3 |
| Farkımız Olmalı ! |
tesk. adanada biliyormusunuz bilmiyorum özellikle gölün karşısı 2.baraja dogru sakin olur tam driftlik yer ![]() cok denedim farklı farklı arabalarla nissanın tadını vermedin o bakımdan Drift Master |
| | |
| | #4 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
daha guzel fotolarla kazasız belasız
|
| | |
| | #5 |
| Farkımız Olmalı ! |
inş... teşekkürler
|
| | |
| | #6 |
| Doctor |
lsd varmı o arabada.kazasız belasız inşallah
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yok, sonradan takılmadıysa ki LA için üretilmedi de LSD, belki aftermarket diyeceğim ama Nissan davadan sonra LA'ları hemen piyasadan topladığı için de pek ihtimal vermiyorum. Yumuşak ve biraz dengesiz bir araba LA, arkasını da bir anda atabiliyor ama kontrolünün iyi olduğunu söyleyemem, geri getirmek pek kolay olmuyor. |
| | |
| | #9 |
| Pişman Değilim |
kazasız belasız, altimanın arkadan itişli olduğu hiç aklıma gelmemişti
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|