"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Nissan Takım Kaptanı | Araçlarımız
Sevgili Nissancılar bu konu altında sahip olduğumuz Nissan marka araçlarımızın resimlerini paylaşalım. Araçlarımızın resimleri ve eğer varsa modifikasyonlarını belirten mesaj dışında mesaj atmazsak sevinirim. Her mesajda bir araç sergilensin istiyorum ![]() Nissan Micra 1.2 Tekna 2006; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni fotoğraflar 33. sayfadadır Modifiye Listesi App Plaka Llumar cam filmi 205/40/17 Marshall v desenli lastik 17 inch siyah momo corse jantlar Eibach sportline(5 cmlik) yaylar Kırmızı kaliperler Texon marka 8000 kelvin bixenon Mtech marka xenon renginde park ve yan sinyal lambaları Replika hks silencerlı son susturucu Kn kutu içi filtre Kısa spor anten Karartılmış ön farlar Micra 1.6 sr ön sport tampon Özel tasarım spoiler Junyan stoplar Micra R logosu Jbl Gt4-12 kabinli subwoofer Jbl gtq 190 anfi Jbl 6507c 16 cm component takımı Dls reference series 16 cm component takımı 1 takım tweeter
__________________ Mesajı son düzenleyen KingoftHeWest : 21-03-2008 - 00:53 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Araçlarımız
Maşallah güzel araçmış kazasız belasız |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Batuhan maşallah kazasız belasız olsun çok güzel olmuş,sade ve görsel... stopların sadece beyaz kısımlarını hafif koyulaştırsan güzel olur aslında arkadan bakınca
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #4 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Maşallah keyifle kullanmanı dilerim.
|
| | |
| | #5 |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
maşallah batumm
__________________ |
| | |
| | #6 |
| .... | Re: Araçlarımız
alemın mıcrası heyt ulan sana yay verıcektık kısmet olmadı dımı nese cok guzel olmus ama araban masallah benmkıde ımzada zaten..suan arabada park ampulu bıle std. su lınktekı dısklerı getırıcem ehlıyetı aldıktan sonra da taktırıcam: http://www.streetandcircuit-shop.biz...productid=1912 sonra da bı cam fılmı bı spoyler bı yay bı jant bı lastık bı de cd calar koyucam o kadar fıltre takmayı bıle dusunmuorum cok kotu ses cıkıor
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #7 |
| Nissan Takım Kaptanı | Re: Araçlarımız
Bahadır'cım hoşgeldin. Evet yay alıcaktım senden iyikide almamışım sonra 3.5 değil 5 cmlik aldım çünkü ![]() Arabayla ilgili yorumların için teşekkür ederim. Gösterdiğin diskler güzel.Umarım herşey dilediğin gibi olur Kazasız belasız..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye | Re: Araçlarımız
merhaba arkadaşlar bende bir Nissancıyım. "2006 siyah Almera Tekna +" ım var. Resimlerini en kısa zamanda koymaya çalışıcam.Görüşmek üzere..
|
| | |
| | #10 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: Araçlarımız
95 model 200sx, resimlerini bir ara koyacagim
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|