"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
arkadaşlar arabamı boyattım , autoking firması boyadı. 25 gün sürdü. ön sol çamurlukta ezik vardı üzerinde dolap düşmüştü , geri kalanında kapı vurukları bolca çizik vardı. adamların boya ve kaporta işçiliği süper ancak tampon montajında bir rezaletler. hele yan sanayi tampon olunca iyice iğrenç oluyor. tamponu tekrar söküp parçaları tekrar birleştirmem lazım. eğri olmuş çünkü.işte bir resim.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: arabamı boyatım sıra tampon operasyonunda
Süper olmuş, çiziksiz sürüşler diliyorum o zaman ya da çiziksiz parklar mı desem?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
| Re: arabamı boyatım sıra tampon operasyonunda
hayırlı olsun. autoking gerçekten kaporta ve boya işinde iyi. tampon da plastik, esnek malzeme olduğu için zor sanırım. ayıptır sorması ne kadar para aldılar tüm işlemler için ve ne işlemler yaptılar ? |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
autoking benımde tamponlarımı boyamıstı gercektende cok kotu yapıyorlar ustunde putur putur bır dunya sey kalıyor
|
| | |
| | #5 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
tamponum plastik değil malesef sorun o zaten. tampon toplam 4 parça. üst kısım köşeler iki orta 1 adet sac parçadan oluşuyor bunlar birleşince alt kısma asıl platik karlık geliyor teşekkürler. karlık düzügn. ancak orta kızım ve köşeler iyi monte edilmemiş daha doğrusu ön ızgaraya göre ayarlanmamış. halbuki ızgaranın altındaki çıta da yeni ve dümdüz. neyse boya iyi dedim pek üstelemedim. benden iyi yapamayacaklardır zaten bu usta milleti aynı hep. ya tmaponu tekrar söküp düzletmeye çalışacağım ek yerlerinden yada gözü karartıp sağlam bir ön offroad tamponu yapacağım. arabanın sağ 6 parçası çizikti kaskodan %10 luk indirim pahasına boyattırdım. ayrıca sağ ön çamurluğun üstünde ezik vardı kaporta düzltildi .hakikaten işleri iyi.ayrıca sol taraftaki 4 paraçaya 430 ytl verdim. tavan hariç boyandı. kapılar ve tavan kenarları boyandı.
| | |
| | #7 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
| Re: arabamı boyatım sıra tampon operasyonunda Alıntı:
anladım. hayırlı olsun tekrar. | |
| | |
| | #8 |
bence 8 numara oldu. ön tampon 2 puanı götürüyor fotoda anlaşılmıyor. uzaktanda belli değil ama ben biliyorum o yeter.
| | |
| | #9 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
kazasız belasız sürüsler ![]() insallah yazada ben sokucam sierrayı kaporta boyaya |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|