"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2007
| acillllll yardımm lutfen
bende nıssan prımera 98 gt var aracımı 5 ay once samsunda servıse soktum o gunden berı aracımı kalkıslarda kamyonlarda gaza basarken cıkan gurultudu gıbı bır gurultu cıkmaya basladı 5 servıs gezdım 5 ıde farklı seyler soyluyor acaba bundan anlıyan var mı ıcınız de arabadan sogudum artık lutfennn
|
| | |
| | #3 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: acillllll yardımm lutfen
Bu konuda sana en iyi yardımcı olacak Ahmet(Diesel kompressor) arkadaşımız.Kendisi izinde olduğu içinde foruma pek giremiyor sanırım.
|
| | |
| | #4 |
yardım ıcın saolun umarım ahme t arkadasım gırerde bende ondan bır yorum alırım yınede fıkrı olan varsa yazarsa sevınırım
|
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-05-2007
mrb. melih ben yeni uye oldum vee senin mjjını gordum kalkıstakı ses kısa suruyor vee goorrnk gıbı bı sesmı?
|
| | |
| | #6 |
mrb ses ılk kalkıslarda ve 3 vıtese kadar gaza cok yuklenınce cıkıyor senın dedıgın tarz bır ses cıkıyor ses sureklı surmuyor kısa zamnda duruyor
|
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-05-2007
servıs abs ıle ılgılı bıse yaptıysa ondan yanı absden gelıyo bu ses benım almerada sadece ılk kalkısta cok kısa sure cıkıyor bu ses ve elkıtabında su yazıyor(bu ses arac otomatık olarak abs yı test edıyomus ve ses ondan gelıyomus servıste aynı seyı soyledı yanı her hangı bı arıza degılmıs.ben ılk defa nıssan kullanıyorum bılmıyodum boyle bıse oldugunu ılk basta agrıza sanmıstım ama degılmıs muhtemelen senınkıde aynı ses ama 3. vıtese kadar surmesı garıp bende bazen 2 de de yapıyo ama 3 te hıc duymadım.
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
birde primera gt turkıyede sadece manuellerı var dıye bılıyorum ama
|
| | |
| | #9 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Ses işleri gerçekten sıkıntılı ![]() ne diyebilirimki. kamyonlardakine benzer nasıl bir ses ? olayı anlayamadım herşeyden önce
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-08-2004 Yaş: 27
Arkadaşım bendeki 98 model Primera SE sendeki araca çok benzeyen bi araç... ABS ile ilgili bişeyler söyleyen arkadaşlar var ABS ile bu sesin hiçbir alakası yok... Nissan değil ama başka bi marka araçta (fiat tipo)senin söylediğine benzer bi sorun gördüm geçende.. Araç sahibi arkadaşla benim ustama gittik.. O bizi egzostçuya yolladı.. Egzostçu girdi aracın altına.. Orta susturucu içindeki elyaf kopup son susturucuya gelen botunun içinde sıkışmış.. Kalkışlarda senin söylediğin gibi bi ses geliyordu.. Gaza yüklenince sanki motor patlayacakmış gibi bir ses üretiyordu.. Orta susturucuyu değişti.. Sorun gitti... Söylediğin ses ne derece bilmiyorum. Yani aracın içindeyken sana o ses geliyor olabilir. Ama aracın dışına da aynı sesi aynı şekilde veriyormu bilmiyorum. Ama conta yakmış olabilirsin.. Araç çekişten düştüyse bence ona bi baktır.. Böyle bi durumda motor yağına su karışması gibi bi sorun oluyor.. Eğer conta yakmışsa motorun yatak sarması gibi bi sorunla karşılaşabilirsin... Bir de aklıma şey geliyor. Kalkışlarda yazmışsın.. Şanzımanda bi sorun olabilir... Bilgilerine.. Ama elindeki araç daha doğrusu Nissanın hiçbir aracı ufak sorunlardan soğunacak bi araç değil... Bu arada halen samsun civarında isen Ordu daki nissan servisine götürmeni yada Samsun un Bafra ilçesinde küçük sanayi sitesinde işten anlayan Japon ustaları var.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.. Sorunsuz günler dileği ile...
__________________ Beyaz '98 Nissan Primera 2.0i SE ![]() Açtığım konular TeaM NiSSaN Bölümünde... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|