"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Japanese | 300zx MARKA ARACIMI BOYATMAK İSTİYORUM..
Arkadaşlar aracımı boyatmak istiyorum ama doğru düzgün işine güvenilir pek kimse kalmamış bu konuda bana biraz yardımcı olursanız sevirim fiyatları biraz makul işinde iyi birilerini biliyormusunuz? araç komple soyularak boyanıcak!!!!
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
arabanın rengini mi değiştiriceksin ?
|
| | |
| | #3 |
| Japanese |
hayır kardeş renk deil aslına bakarsan arabanın kompe iç dış soyularak bi boyadan geçmesi lazım boya eskimiş artık paslanmaya yüz tutmuş yılanın başını erkenden ezmem lazım )
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
maslakta bildiğim bi boyacı var işçiliği iyi olan yarın numarasını öğrenir buraya yazarım |
| | |
| | #5 |
| Japanese |
ok baba sağolasın ama benım ıcın onemlı olan biraz ekonomik tarafı bu araçtanda vazgecemıyorum açıkcası epey emegim var ama sen yınede yarın numarayı yazarsan sevırım dostum arar öğrenirim nedir ne değildir diye |
| | |
| | #6 |
|
fiyattada bişeyler yapar zaten yoksa neden önereyim |
| | |
| | #7 |
| Japanese | doğru soyluyosun ben artık çıldırmak uzereyım 1 senedır bu arabayı yaşatmaya ugrasıyorum bu bıraz merak meselesi emeğim cok bu arabada bu saaatten sonrada gerı donmek ıstemıyorum. ama sanırım yanık bır sılındır contam var bu iyi ihtimal! buna şükreder oldum umarım kapak çatlağı yoktur beterin beteri var kardeş kötünün iyisine şükreder oldum artık anlıyosun dımı beni az çok!! zaten bu ustalar yüzünden kafayı yemiş bakırköy kaçkınları gibiyim! faliyete geçirmemek için elimden geleni yaptığım bi fikrim var ki o da kovaman bi V6/3000 motorun alt kapağını açıp silindir contasını kontrol etmek ))) birazda maddiyata dayanıyo tabii!! TÜKENDİM artık )
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|