"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | 100binler Meydanda (hatta milyon)
Arkadaşlar şu güne kadar içimde gitgide azalmaya başlayan, Vatanımın ve milletimin tekrar aydınlık günlerine kavuşma umudu bugün Ankara'daki sahneleri gördükten sonra tekrar yeşermeye başladı. Onun için içimden geldi sizinle paylaşmak istedim. Şükürler olsun ki sözlerimi üstüne alınması gereken rejim karşıtı, vatanhaini ve yobaz şahıslar bugün amaçlarına ulaşamayacaklarını bir kere daha anladılar sanıyorum. Şu ana kadar TVde çıkan bütün gazeteci ve siyasetçiler Cumhuriyet tarihinde böyle büyük bir topluluğun hiçbir zaman biraraya gelmediği konusunda hem fikirler. Şimdi bugün böyle bir tepki olacağına ihtimal vermediği için bol keseden sallayan büyükbaşlar otursun düşünsün bakalım. Bu bir sivil irade gösterimidir, bu sivil inisiyatifin balans ayarıdır. Özetle; Yaşasın laik Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Atatürkçü Türk Milliyetçiliği. İşte bazı resimler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım Mesajı son düzenleyen almera06 : 14-04-2007 - 18:21 |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: 100binler Meydanda (hatta milyon)
Bende cok mutlu oldum Cumhuriyetimizi şeriata teslim etmeyeceğiz |
| | |
| | #3 |
| Snek Vız vız vız........! | Re: 100binler Meydanda (hatta milyon)
Şükürler olsun...
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #4 |
İzmir'den,İstanbul'dan,Bursa'dan,İskenderun'da n kısacası Türkiyenin heryerinden katılım var Ne diyeceğimi bilemiyorum Cok güzel oldu gercekten
|
| | |
| | #5 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Televizyondan izliyorum, gururlandım, konu yanlış yerde sanırım
|
| | |
| | #6 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
Laik Türkiye Cumhuriyetini sahipsiz sananlar ne kadar yanıldıklarını bir kere daha gördü...
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye | Re: 100binler Meydanda (hatta milyon) kendi marka grubumda olsun diye buraya yazdım ama zaten serbest bölgede de mevcut orayada cevap yazabilirsiniz.Teşekkürler.
__________________ [gorki] is here! Güneşimizi Koruyalım |
| | |
| | #8 |
serbest bölgedeki kapandı
|
| | |
| | #9 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: 100binler Meydanda (hatta milyon)
Gurur Verici ...
|
| | |
| | #10 |
| Müsayit bi yerde ltfn | Re: 100binler Meydanda (hatta milyon)
Atamızın dediği gibi Cumhuriyetimizi onlar kurdu onu biz yaşatacağız!!! Rahat uyu ATAM
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|