"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| RADAR MAHKUMU | Peugeot... Evet arkadaşlar ben pug gurubunda 407 kadar pis bi araç görmedim. Geçen gün abimin arabasını servisten çıktı ki zaten 1 aydırlı serviste kaldı araç otoparka getirdi ve araç tam otoparkın girişinde kaldı ve bi müşteri geldi aracını almaak içiin bende aracı yani 407 i sola yanaştırdım ve yokuşta kaldı araç neyse şöle bi 20 dakka sonra bizim dükkana geldiler arac geri vitese geçmiyor diye neyse uğraş uğraş geri vitese geçmiyor araç neyse servisten geldiler aracı servise çektiler ve 407 2.0 motorları 6 ileri olduğu için geri vitesi mandallıydı servise gtürdüler geri vitesin halatı kopmuş nasıl oldu nasıl koptu bi türlü anlamadım zaten bi kaç tanışın 407 side arıza veriyor pugdan da soğudum onun için bana göre 407 si olan arkadaşlara üzülerek söylüyorum ki 407 ye boşuna para vermişler.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| TEAM PEUGEOT Kayıt Tarihi: 24-11-2004
| Re: Peugeot...
Geçmiş olsun Sizin şansızlığınız olmus sanırım en kısa zamanda peugeot soğuklugun gecer ve sende PEUGEOT TEAM yerini alırsın senide aramızda görmek isteriz. Bu Link'ten kayıdını yaptırabilirsin ![]() +Team Peugeot TAKIM RUHUNU PEUGEOT’NLA YAKALA!
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Çiko Member | Re: Peugeot...
bende peugeottan soğudum ısınmamda mumkün deil o gelen tıkırtılar o işçilik o sorunlar aman allahım şimdi topu topu ne kullandın ki diceksiniz 106 206 307 406 607 ama bu araçlar içinde en iyisi 406 idi yürüyeni yol tutuşu işçilik çok sorunsuz ve konforlu bir araçtı yada tüm bu sorunlarda bana denk geldi |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Bi bana denk gelmiyor herhalde bu tarz sorunlar.. 106 205 206 207 306 307 406 407 605 607 806
|
| | |
| | #5 |
| Çiko Member | Re: Peugeot...
abi ses gelmiodu deme şimdi iç mekandan kapısından orasından burasından |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
205te geliordu 307'de de arkada ses yapıyordu ama halledildiydi hepsi.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|