"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| from BHYAL to İÜ | Peugeot 306
merhaba arkadaşlar .. peugeot 306sı olan ve kullananların deneyimlerini öğrenmek istiyorum..yazarsanız sevinirim .. teşekkürler ..
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Adrenalist | Re: Peugeot 306
Bende babadan kalma 2001 preminium yada ona benzer olan son gelenlerden bi tane var. Kullanımı çok yumuşak, seri olmayan ve sessiz sorunsuz, bakımlı ise az yakan bir araçdır. Satmayı düşünmediğimden 2.el piyasası nasıldır bilemiycem.
__________________ Club Modifiyem |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye | Re: Peugeot 306
ne bakımdan
|
| | |
| | #4 | |
| from BHYAL to İÜ | Re: Peugeot 306 Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye | Re: Peugeot 306
306GTİ var . yol tutusu canavar... gıdısıde fena degıl ozellıkle 3 vıtesı benı bayıltıyo cok cok ıyı bence.. yakıtı hıc sorma ama hakkını verıyo yaksın yanı... parcası pahalı ve bazen bulmakta gucluk cekıyosun... egzoz cok bagırıyo kapının onune koyamıyorum gece park ederken ses oluyo gec saatlerde eve gıttıgım ıcın sesı cekemıyo ıhtıyarlar, komsular cart curt yapıyo ama yınede cok memnunum...
|
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 17-11-2005
| Re: Peugeot 306
Bende 306 1.6 5Kapı griffe var 98 model. Bence aile tip bir araç için oldukça seri, seri olmadığını söyleyen arkadaşa katılamayacağım. Kullanımı güzel yormayan üzmeyen bir araç. Almak isteyene tavsiye ederim.
|
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-02-2005 Yaş: 30
|
bende 306 gti vardı 10 numara araba 6. viteste düş 80 ne kapattığın anda 240 a yapıştırıyordu biraz yakıtı fazla 400 bin civarı yakıyordu ama gene alıcam galiba |
| | |
| | #8 |
| The Shadow of the Beast Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 32
| Re: Peugeot 306
bende 1998 model 306 XR 1.8 var tek kelimeyle muthis 117 beygir, harika yol tutuyo tum 306 larin arka tekerlekleri sert virajlarda 18 derece acilanir super yol tutarlar ben de satmak zorundayim cunku cocuktan dolayi daha buyuk bir araba lazim... |
| | |
| | #9 |
| Adrenalist | Re: Peugeot 306
2 haftadır test ediyorum 50 ytl. lik (16 lt.) benzinle ~250 km. yol yapıyor. Yani km.de 0.2 ytl. yakıyo.
__________________ Club Modifiyem |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: Peugeot 306 ne kadar yakıyor pekı ????
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|