"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-09-2005 Yaş: 24
| Katılmak isterem
Pejo cuyum artık bende. Nasıl katılabilirim team peugeot'a? Birde benim dışımda GT si olan arkadaş varmı. Modifiyem de yok ama aranızda tanıyan varmı 207 GT si olan birilerini bulusup muhabbet ederiz. Nereden 207 RC intercooleri ve ECU su bulabiliriz konusuruz ![]() Bu gun yolda bir tane gordum okuldan donerken kırmızı plaka 34 GT 207. Cam film birde egzosu vardı. Kornaya selam vermek için bi baktım kopru yoluna sapıyor neyse pesinden gidip selam dedim yok tıkanınca. Pek bir soguk davrandı. Dedim hangi servise goturuyorsun nasılsın. Servis arabası bu dedi. E ok hangi servis dedim Kartal Ozel dedi. Acep hangi ozel servis bu? 7 mesaj aldım otomobil im de konu ac resim koy diye ama cok yogunum arkadaslar. Yarın quız sonra is var daha sonrada cocuk esirgeme kurumuna gidecegim. Cumartesi otomobilim bolumunde konu acıcam isteyen arkadaslar goruslerimi gorebilir ve resimlerini gorebilir.
__________________ S2000 kullanmayı CLS 500 kullanmaya tercih edenler klubu. |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: Katılmak isterem
bu konuyu acarken yogun olmadınmı ?
|
| | |
| | #3 |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Katılmak isterem |
| | |
| | #4 |
| TEAM PEUGEOT Kayıt Tarihi: 24-11-2004
| Re: Katılmak isterem
Team peugeot'dan devam edelım muabbetımıze resımlerını en kısa zamanda team peugeot'da gormek ısterız
__________________ |
| | |
| | #5 |
| PabLo EscObaR | Re: Katılmak isterem
hadi kabul ettik seni team pug a ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|