"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-02-2007
| katalizör
selamlar peugeot sevenler...walla bikac gundur bir sorunum var bende 307 var 2004 model..ara sıra arıza ışıı yanıyor..arabayı bilgisayara sokuyorum katalizor arızası verıyor..sonra tam yaptırmaya karar verınce sonuyo bıkac defadır boyle oldu...şimdi ben zın sarfıyatı ınanılmaz arttı uzun yola cıkıcam..masrafı servis 1400 ytl civarında belirtti acaba tatile cıksam yolda bırakırmı kafam karıstı avrmı bilgisi olan bide araba cok ses yapıyo sanki motor zorlanıyormus gibi...yardım pls
|
| | |
| | #2 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Re: katalizör
konu eski ama yazıyım yinede, katalizörün tıkanmış olabilir. yada biryere sürttüysen içi kırılmış ve tıkatmış olabilir. yekıtın inanılmaz artar bu doğru ve araba yürümez. çözümü şu; ya değiştireceksin yenisiyle ya iptal edilecek yada içi boşaltılacak. ancak böyle düzelir
|
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
katalizör değildir o.. oksijen sondası Lamda diye geçer..
__________________ |
| | |
| | #4 |
arıza veren o doğru, fakat sürekli çok yakması da katalizörün anormal olmasından kaynaklanıyor sanırsam
|
| | |
| | #5 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
yoo bu zımbırtı bozukken zaten faza yakılır ![]() katalizör bence daha gider..
__________________ |
| | |
| | #6 |
beki bu zımbırtı neden bozulur 3 yıllık araçta? bu kadar çabuk deforme olan bi şey mi? allahtan benim arabada yoktu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|