"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TEAM PEUGEOT Kayıt Tarihi: 24-11-2004
|
Yeni Boxer, Peugeot’nun ticari araç gamını tamamıyla yenileyen iddialı programının parçası olarak piyasaya çıkan ilk aracı. Bu son nesil Boxer’da da aracın orijinal adı korunurken, kendisinden önce gelen nesillerin güçlü noktaları, özellikle konfor, yol tutuş ve fonksiyonellik anlamında geliştirilmiş. İlk Boxer'ın çıkarılmasından bu yana 530.000 adedi bulan toplam üretimi ile önceki nesil Boxer’lar bayrağı, bu pazarda artan müşteri beklentilerini karşılamak üzere iddialı hedeflere odaklanarak tasarlanan yeni nesil Boxer’a teslim etmiş. Ürün gamında iki seri oluşturulmuş. Azami yüklü ağırlığı 3,0-3,5 ton arasında olan 300 serisi ve tamamen yeni tasarlanan, azami yüklü ağırlığı 3,5-4 ton arasında olan ve 2,0 tona kadar yükleme kapasitesi sunan 400 serisi. Ayrıca 8 m3'den 17 m3'e kadar kullanılabilir yükleme hacmi sunan yeni van versiyonları hazırlanmış. Yeni Boxer’ın, önceki nesillerden gelen mirası hak etmek ve müşterilerine daha fazlasını sunabilmek için ürün gamı genişletilmiş. Artık üç dingil mesafesi sunan (3 m, 3,45 m ve 4,04 m) yeni Boxer panel vanların dört uzunluk (L1, L2, L3, L4) ve üç yükseklik (H1, H2, H3) seçeneği bulunuyor. 100 HP ve 120 HP güce sahip 2.2 litrelik iki farklı turbo dizel güç ünitesiyle pazara sunulan yeni Boxer’ın satış fiyatıysa 36.450 YTL ile 48.470 YTL arasında değişiyor. ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
| Re: Boxer Yollarda
hemen almam lazım bi tane ![]() |
| | |
| | #3 |
| TEAM PEUGEOT Kayıt Tarihi: 24-11-2004
| Re: Boxer Yollarda
Sizin iş için uygun aslında mehmetçim
__________________ |
| | |
| | #4 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
| Re: Boxer Yollarda yok be kankaa bana gelmes bu.bana agır araba lazımm kamyon olarak mercedes veya ford biliosun daglar kurdun yollar fordun |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|