"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 24
| Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir?
2. el araba almak istiyorum da 20-21.000 civarı bi bütçem var 206 hdi alıp üzerinde biraz oynamak istiyorum. Bu arabanın teknik özellikleri ve modele göre donanımları hakkında bana bilgi verebilirmisiniz? Tek kapıları hangi modellerde var? Bide bu arabalarda fiyatlar hangi aralıklarda siz anlarsınız diye soruyorum kazıklanmayalımda |
| | |
| | #2 |
| Re: Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir?
Yav arkadaşlar peugeot yardımlaşması bumudur?? |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye | Re: Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir? http://www.peugeot.com.tr/configure/...x.php?gamme=vp burdan bakabilirsin
|
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye | Re: Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir?
Sürücü ön hava yastığı Yolcu ön hava yastığı Yolcu ön hava yastığını devre dışı bırakabilme Kapı içi koruyucu destekler Immobilizer (Kodlu marş sistemi) Uzaktan kumandalı merkezi kilit Halojen farlar Far yükseklik ayarı Farlar açık unutulduğunda sesli uyarı 3. stop lambası Arka sis lambası Çift açılı sürücü dış dikiz aynası Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri Aktif gergili arka emniyet kemerleri Yükseklik ayarlı ön koltuk kafalıkları Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Manuel Klima Arka cam sileceği Elektrikli ön camlar Renkli camlar Yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon Direksiyondan kumanda kollu Radyo-CD çalar (Tek CD) Aydınlatmalı ibreler Silindir Hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (hp) 70 Maksimum güç (devir dakika) 4000 Maksimum tork (Nm) 160 Maksimum tork (devir dakika) 1750 Başa dön Performans Maksimum hız (km/s) 168 0-100 km/s hızlanma (sn) 13,2 Başa dön Yakıt tüketimi Şehir dışı yakıt tüketimi (lt/100 km) 3,6 Şehir içi yakıt tüketimi (lt/100 km) 5,5 Karma yakıt tüketimi (lt/100 km) 4,3 Başa dön Boyutlar Uzunluk (mm) 3822 Genişlik (mm) 1673 Yükseklik (mm) 1435 Boş Ağırlık (kg) 986 Başa dön Kapasiteler Yakıt deposu (lt) 50 Bagaj hacmi (dm3) 245 Bagaj hacmi (dm3) (Koltuklar yatık halde) 1130 Başa dön BroşürlerYazdır |
| | |
| | #5 |
| Re: Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir?
Kardeş saol ama benim almak istediğim 206 ikinci el olucak. Senin verdiğin özellikler 0 206 için. Farklılık gösterebiliyo yani. Bide bunlarda tek kapı yokmu?
|
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye | Re: Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir?
bildigim kadarıyla yok ama şirketlere ozel yapıoyalar tek kapı dizel
|
| | |
| | #8 |
| MdfyM Team | Re: Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir?
BİLİRKİSİ şu anda ondan kullanıyor. Özel mesajla ulaşıp, sor istersen.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| from BHYAL to İÜ | Re: Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir?
bende mi ulaşıp sorsam ne ya da bilirkişi buraya bi kere yazsın nası olur ?
__________________ |
| | |
| | #10 |
| MdfyM Team | Re: Arkadaşlar 206 HDI ın özellikleri nedir?
Görmemiş olabilir ondan şeettim . Görse kesin yazar zaten
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|