"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| peugeotankara | 206 HDI alacağım yardım
Arkadaşlar önümüzdeki 2 hafta içerisinde siyah 206 HDI almayı düşünüyorum tercihim 2004 model ve üzeri az km de yani en fazla 60000 olabilirr... Bu araç hakkında bayaa bi araştırma yaptım ama yine de bilene kullanana sormak iidir arabanın yakıtı gidişi duruşu hakkında ,genel sorunları nelerdir bunlar hakkında bilgilendirirseniz çok memnun olurum...Bide çevrenizde varsa SİYAH 206 HDı aradığım özelliklere uyuyorsa beni haberdar ederseniz ii olur..bütçem 18000-19000
__________________ |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: 206 HDI alacağım yardım
Siyah alma derim ama
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
Hayırlısı olsun Az yakar |
| | |
| | #4 |
| peugeotankara | Re: 206 HDI alacağım yardım
Özellikle siyah bakıyorumm hep siyah istedim çünkü ne kadr dır yakıtı yani kaça dolar kaç km gider şehir içi-dışı
__________________ |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Valla kapalı garajın yoksa hiç siyah alma çok pişman olursun ![]() Ben oldum ordan biliyorum...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
kapalı garajım yok site içerisi park yeri şeklinde ankaradayım ölee çok tozlu topraklı olacak bi yerde değilim düzenli gidip geleceim yerde öle değil....bilenler bilir istanbul yolunda geçecek zamanım genelde....Pişman olacaksakda oluruz artık ne yapalım gönlümüz siyahtan yana ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| ѕιη¢є 1967 | Re: 206 HDI alacağım yardım Alıntı:
ben bir depoyla şehir içi yaklaşık 700 km yapıyorum(devirli kullanımda) basınca 150 civarı falan yakıyor (chip li ama benimki )sakin kullanım 110 sakin kullanımda depoyu ne zamn doldurdunu unutursun | |
| | |
| | #8 |
murat bende senin gelmeni bekliyordum 1. elden duymak için...ben depoyu doldurduğumda sakin kullanımda dur kalk yapmadan yani ev okul arası 25 km ama 1 yada 2 dere duruyorum yada hiç durmdan okula gidiyorum uzun yol gibi yanii... kaç km giderim bu şekilde basmadan sakin sakin gidersem... bi de arabadan memnunmusun genel olarak servis fiyatları falan ndir
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| ѕιη¢є 1967 | Re: 206 HDI alacağım yardım Alıntı:
800-850 civarı gidersin rahat..(stok oldunu kabul ediyorum tabi )
| |
| | |
| | #10 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: 206 HDI alacağım yardım
şimdiden hayırlı olsun |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|