"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| boww.. |
arkadaşlar bu araç hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim; 2005 getz gls war bende bunu satıp 2002 model 206 gtı almayı dusunuyorum fakat bu aracın yakıt degerlerı hakkında net bi bilgiye sahip degılım yani ne yakar 10 lt benzinle ne kadar mesafe yapar artıları eksileri nelerdir almayı düşündüğüm araç 60.000 km de kilometresiyle oynanma şansı ne kadar ? genel arızaları nelerdir ? satarken bana getirecekleri ve götürecekleri nelerdir ? bu konudaki düşüncelerinizi yazmanızı isticem pls .. şimdiden herkeze tşkkr ederim ..
__________________ Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.. |
| | |
| | #2 |
| VeeeFeee | Re: 206 gti için yardım pls !!!
bir sürü arkadasimda 206 gti war, yakicagin benzinle alicagin performans arasinda cok fark olucak malesef ![]() 110 hp'lik 206 XS yada 206 Quiksilver tavsiye ederim.. |
| | |
| | #3 |
| boww.. | Re: 206 gti için yardım pls !!!
genelde herkezın fıkrı aynı az performans cok yakıt budurum benı 306 GTI ya itiyor fakat onunda temızını bulmam zor olucak ![]() saol ılgılendıgın için
| | |
| | #4 |
cebinde paran olduktan sonra temiz araba bulunur bence 3 ay ararsin 5 ay ararsin temizini bulursun.. araBAyi alip otoparkta yatiranlar var, satarken kaputu bi aciyosun icnden orman gibi yapraklar cikiyo
__________________ 34COL42 3.20td M ![]() |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: 206 gti için yardım pls !!!
abi 206 Gti bu zamanda tabani güneş görmeyeni bulmak zor gibi 106 Gti ler nasil piyasada nerdeyse kalmadiysa 206 Gti lerde öğle olmak üzere dikar et derim 206 Sx öneriririm Gti ye göre daha fazla üretildi ondan eminim bi bayanin eline düşmüştür
__________________ |
| | |
| | #6 |
206 gti'larin temizini bulmakta zorluk cekicegini zannetmiyorum fakat 106 ve 306 icin dediklerin dogru olabilir
__________________ 34COL42 3.20td M ![]() |
| | |
| | #7 |
| Japan Fan _ German user | Re: 206 gti için yardım pls !!!
bende 206 xs veya quicksilver öneririm 110 hp lik lerden ....206 gti şehir içi 13 litre yakıyor...şehir dışı 10.5 litre gibi yaklaşık xs ise şehir içi 8.5 -9 litre şehirler arası 6.5 litre civarı nerden biliosun dersen galerici bir arkadaşım vardı...iki arabayı da 3 er hafta kullanma şansımız oldu
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
3 kişi+ 3 kişinin bavulu 110 kmde yaklasık yaklasık 8,5 litre yaktık, ama 3000-3500 devri geçmemiştim (e-5te) sehir ici kullanımında fazla vites değiştirmene gerek kalmaz, vites oranları/agırlık oranı iyi. dusuk devirden toplar. 137 hplik gti olur mu diye dusunmustum, ama bekledigimden daha iyi cıkmıştı. Ama bir 106veya 306 kadar olmaz tabiki on koltuk katlanma mekanizmalarına dikkat et, bosluk fln varsa baktırt. Zira tamiri genelde imkansız olur Sunroof un on sıperlıge tam oturması gerekir. oturmuyosa baktırt, tamiri biraz masraflıdır Parcası aksesuarı bol, dıs gorunum olarak modifiyeye uygun bir arac En sinir oldugum da sacları yumusak, en ufak bir dokunmada hmn iceri cukurlasıyor, yandaki araba kapısını hızlı acsa hemen iz kalıyor. Acaba diger arabalar da oyle mi bilmiyorum Fazla devirli kullanmazsan cok yakmaz, performansı cok cok fazla degil ama normal 2,0 lardan daha iyi tabiki, ici geniş vs vs... Ama eger 106 kullanmıssan ve o zevki bekliyorsan hayal kırıklıgına ugrarsın (306ya binmedim ama heralde o da oyledir) Ama getzden sonra cok zevkli gelir. Bir de en yeni 106-306 en az 5 yasında olacak, ne kadar temiz olsada sorunlar cıkabilir
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #9 |
| boww.. | Re: 206 gti için yardım pls !!!
arkadaslar kafamdakı butun soru ısaretlerının nerrdeyse hepsıne cevap bulmussunuz 206 xs bu aracımdan önce kullandım hatta kötü bi anımda war 1. boğaz koprusunun cıkısında takla atmıstım o aracın yakıt tuketımın cok ıyı bılıyorum 206 gtı ın performansta bıraz kör oldugununda kanısına wardım 306 gtı ın temız bulmam ıcın ancak ıstanbul dısında aramam lazım 106 gtı ın da donanınımı ve kullanılmıslıgının fazla olabılıcegı ve artık kötü bir imaja sahip oldugunun kanısınada wardım bu durumu en ıyısı yarınkı toplantıda bı kac kısının fıkrını aldıktan sonra heralde tam olarak bırısıne karar verıcem ilgilendıgınız ıcın saolun
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
aslında en iyisi su temizliginden hangisinden daha cok eminsen onu al aklında soru işareti olarak 106ya binecegi, kafan rahat 206ya binmek emin ol daha zevklidir bir de aklıma su geldi ne kadar butcen var ? mesela 28 lira gibi bir butcen varsa, 206 rc de alınabilir simdi herkes 206 rc alınmaz diyecek ama, 2004-2005 model 30-40 binde o fiyata o gucte baska bir arac alınamaz heralde. ben de benimkini satıp rc almayı dusunuyorum bazen
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN Mesajı son düzenleyen carnivore : 26-08-2006 - 21:13 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|