"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-04-2004 Yaş: 29
| 206 cc almayı düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
Arkadaşlar 2004 206 cc almayı düşünüyorum, aklımda otomatik vites ve full olan modeli var fakat bazı arkadaşlar bu arabaların kışın su aldığını ve tavan mekanizmasının zamanla arıza çıkardığını söylüyor. Bu araçla ilgili izlenimlerinizi yazar ve önerilerinizi söylerseniz çok sevinirim... |
| | |
| | #2 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: 206 cc almayı düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
Üstü açılır olması İstanbul'da hiç kullanışlı değil, neden tam bilmiyorum ama sahip olan arkadaşlarım var hep üstü kapalı kullanıyorlar ve pişmanlar o özelliği için aldıklarına.
|
| | |
| | #3 |
| ///CM 755/// | Re: 206 cc almayı düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
şahsi fikrim alma, nie ?? modası geçti, bence biraz fazla pahalı, mekanizmanın sorun yarattığını çevremden duydum. hatta cabrio hiç alma, illa cabrio dersen onun yerine e36 BMW cabrio -hardtoplu-biraz daha pahalı olur ama daha kalıcı olur...
__________________ [AVIATION] |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team | Re: 206 cc almayı düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
Mr.MINI nickli üyemizin annesinde vardı, ona sor istersen
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye | Re: 206 cc almayı düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
ben nedense o arabaları hep kızlarda goruyorum yada hep bana denk geliyodur
|
| | |
| | #6 |
Müthiş moral verici mesajlar Hiç mi olumlu düşünce yok acaba? |
| | |
| | #7 |
| from BHYAL to İÜ | Re: 206 cc almayı düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
bende ne yazıkki olumsuz mesajlar vereceğim .. boyun uzunsa sıkıntı çekersin .. arka koltuklar rahatsızdır .. üzeri açıkken benim hiç hoşuma gitmiyor bilmiyorum sadece bana oluyo galiba .. ama bende cc alacağına rolland garros al daha ii .. yani bence en azından daha hoş duruyor ..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| renaultsport | Re: 206 cc almayı düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
bence demode oldu çok... ben olsam tercih etmezdim... |
| | |
| | #9 |
Arkadaşlar 206 cc den vazgeçtim, farklı bir araç aldım, çarşamba tam sahibi olduğumda model ve resim bildiririm |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye | Re: 206 cc almayı düşünüyorum fikrinize ihtiyacım var
kardes biraz geç oldu ama bende 206 cc war yavaş yavaşta yapmaya başladım keşke alsadın ma alacaksan arabanın 2 kısılık oldugunu kabul etmen lazım 3. kısı yok bence cokta geregi de yok sen bide hatun yeter bence 10 numara araba her parcası war modifiye için arkadaşlar modası geçti demiş ama onlara soruyorum 106 nın mıdası geçtimi efsane olmuş arabala bence cabrio araba bi başka tabi aksam ustu ustunu açıp gezmen lazım ancak zamn anlarsın ama yeni aldıgın araba da hayırlı olsun all kaza bela vermesin ...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|