Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Peugeot

205gti

Peugeot icinde 205gti konusu , fenaa yürüyooo Ferrari 350 modena Vs 205 gti - Video...

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 17-06-2008, 15:22   #3881
karakaçan

mannerboy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Peugeot 205 GTI 1.9
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

mannerboy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 17:36   #3882
Senior Member

alpos - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 205 GTI 1.9 1990 D6B
Burak senin bir ara bahsettiğin, tamir, takma sökme yöntemlerini içeren servis cd sinin girişi bu ekranın sol üst kısmı mı

parça kataloğuna üst sıranın orta kutusundan ulaşılıyor, ben sökme takma yöntemlerini arıyorum

Eski 17-06-2008, 17:51   #3883
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi eRDo205 Mesajı Göster
Bu Cıkmacıları Bu Kadar Bildigine Göre, Sanırım Senin Arabada Kilo Hesabı Satılanlardan
çok espritüelsin de çıkmacılardan ancak pandizot alınır Erdocum, ben arşivi severim, yardımı severim, listeler yapmayı severim

Eski 17-06-2008, 18:08   #3884
karakaçan

mannerboy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Peugeot 205 GTI 1.9
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi alpos Mesajı Göster
Burak senin bir ara bahsettiğin, tamir, takma sökme yöntemlerini içeren servis cd sinin girişi bu ekranın sol üst kısmı mı

parça kataloğuna üst sıranın orta kutusundan ulaşılıyor, ben sökme takma yöntemlerini arıyorum
orda dünya resmine tıklayıp ilk olarak ingilizceyi seçiyosun..sonra ortadaki aslandan giriş yapıyosun stuartiamge die adres vardı orasının aynısı cd hali ++ olarak 106 206 felan var.sanırsam abi sen yukarda soldaki anahtar kısmına girmek istiyosun elimizdeki veri cdlerinde ona girilmiyo olması lazım..akşam incelerim bi

mannerboy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 18:16   #3885
Senior Member

Otomobil: Peugeot
Alıntı:
Ertunç satışa çıkarmana üzüldüm, ama hayırlısı olsun.
Eyvallah abi. sağolasın...Bu arada sanırsam ön takımdaki düzeltmeerli yaptınız galiba.Şasici arıyordun bi ara gene resimli ve yapılan işlemlerle ilgili döküman varsa paylaşımını bekleriz

erkut_205 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 17-06-2008, 18:39   #3886
Senior Member

Erkutcuğum, şasici derken ben aslında selet arıyordum, hani şu arabayı üzerine koyuyorsun ve bütün mekanik aksamın yatayda düşeyde ölçümlerini yapabiliyorsun. şasilerimiz yaştan dolayı zamanla esneyip orijinal değerlerinden uzaklaştığı için, ben bu farkları adam akıllı görüp ne yapabilirim onu görmek istedim. kaldırıma çıkıyoruz, taşa vuruyoruz, daan diye çukura giriyoruz vs vs. benim kaster değerlerimde birkaç dakikalık fark vardı, zaten selet de bulamadım, arabanın altında orayı burayı ölçüp derdimi anlatmaktansa ben de salıncak, rot kolları, amortisör tablaları, vs ne varsa yeniledim, sökülmüşken ön arka amortisörler de yenilendi, bir tarafın fren hortumu yağlanmıştı, hortumlar da yenilendi. akslarımı geçen yaz yenilemiştim o zamandan içimde kalmıştı ön takımı komple yenilemek. benim çöpe attıklarımı kiloyla biri alsa baştan araba yapar.

döne döne mekaniği yenilemekten kaportaya sokamadım arabayı bir senedir

bir yerden tıkırtı gelirse ya da gözüme birşey takılmışsa gereksiz yere üzerine gidiyorum bazen bana da fenalık geliyor.

halbuki bu zamanları şiir yazarak ya da video çekerek değerlendirmek de var ama herkesin bir takıntısı var işte.

Mesajı son düzenleyen alpos : 17-06-2008 - 18:41
alpos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 20:08   #3887
Senior Member

Otomobil: Peugeot
Alıntı:
Erkutcuğum, şasici derken ben aslında selet arıyordum, hani şu arabayı üzerine koyuyorsun ve bütün mekanik aksamın yatayda düşeyde ölçümlerini yapabiliyorsun. şasilerimiz yaştan dolayı zamanla esneyip orijinal değerlerinden uzaklaştığı için, ben bu farkları adam akıllı görüp ne yapabilirim onu görmek istedim. kaldırıma çıkıyoruz, taşa vuruyoruz, daan diye çukura giriyoruz vs vs. benim kaster değerlerimde birkaç dakikalık fark vardı, zaten selet de bulamadım, arabanın altında orayı burayı ölçüp derdimi anlatmaktansa ben de salıncak, rot kolları, amortisör tablaları, vs ne varsa yeniledim, sökülmüşken ön arka amortisörler de yenilendi, bir tarafın fren hortumu yağlanmıştı, hortumlar da yenilendi. akslarımı geçen yaz yenilemiştim o zamandan içimde kalmıştı ön takımı komple yenilemek. benim çöpe attıklarımı kiloyla biri alsa baştan araba yapar.

döne döne mekaniği yenilemekten kaportaya sokamadım arabayı bir senedir

bir yerden tıkırtı gelirse ya da gözüme birşey takılmışsa gereksiz yere üzerine gidiyorum bazen bana da fenalık geliyor.

halbuki bu zamanları şiir yazarak ya da video çekerek değerlendirmek de var ama herkesin bir takıntısı var işte.
Anladım kolay gelsin diğim kısmet artık kaporta boyasında

erkut_205 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2008, 00:13   #3888
eTiKeT

Otomobil: 205 GTI 1.6 & 205 GTI 1.9
Alıntı:
kaldırıma çıkıyoruz, taşa vuruyoruz, daan diye
Madem Bu Kadar Çok Cıkıyosun Kaldırımlara, Bnce Kndine Bir Kaykay Al.. Demekki Senin Yüzünden Her Sene İstanbulda Kaldırımları Yeniliyolar..

eRDo205 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Etiketler
205gti

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları