www.modifiyem.com | |
| | #3881 |
| karakaçan |
fenaa yürüyooo Ferrari 350 modena Vs 205 gti - Video |
| | |
| | #3882 |
| Senior Member | |
| | |
| | #3883 |
| Senior Member | |
| | |
| | #3884 |
| karakaçan | orda dünya resmine tıklayıp ilk olarak ingilizceyi seçiyosun..sonra ortadaki aslandan giriş yapıyosun stuartiamge die adres vardı orasının aynısı cd hali ++ olarak 106 206 felan var.sanırsam abi sen yukarda soldaki anahtar kısmına girmek istiyosun elimizdeki veri cdlerinde ona girilmiyo olması lazım..akşam incelerim bi
|
| | |
| | #3885 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-10-2006 Şehir: Metropoll Otomobil: Peugeot
| |
| | |
| Reklam |
| | #3886 |
| Senior Member |
Erkutcuğum, şasici derken ben aslında selet arıyordum, hani şu arabayı üzerine koyuyorsun ve bütün mekanik aksamın yatayda düşeyde ölçümlerini yapabiliyorsun. şasilerimiz yaştan dolayı zamanla esneyip orijinal değerlerinden uzaklaştığı için, ben bu farkları adam akıllı görüp ne yapabilirim onu görmek istedim. kaldırıma çıkıyoruz, taşa vuruyoruz, daan diye çukura giriyoruz vs vs. benim kaster değerlerimde birkaç dakikalık fark vardı, zaten selet de bulamadım, arabanın altında orayı burayı ölçüp derdimi anlatmaktansa ben de salıncak, rot kolları, amortisör tablaları, vs ne varsa yeniledim, sökülmüşken ön arka amortisörler de yenilendi, bir tarafın fren hortumu yağlanmıştı, hortumlar da yenilendi. akslarımı geçen yaz yenilemiştim o zamandan içimde kalmıştı ön takımı komple yenilemek. benim çöpe attıklarımı kiloyla biri alsa baştan araba yapar. döne döne mekaniği yenilemekten kaportaya sokamadım arabayı bir senedir bir yerden tıkırtı gelirse ya da gözüme birşey takılmışsa gereksiz yere üzerine gidiyorum bazen bana da fenalık geliyor. halbuki bu zamanları şiir yazarak ya da video çekerek değerlendirmek de var ama herkesin bir takıntısı var işte. Mesajı son düzenleyen alpos : 17-06-2008 - 18:41 |
| | |
| | #3887 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-10-2006 Şehir: Metropoll Otomobil: Peugeot
| Alıntı:
| |
| | |
| | #3888 |
| eTiKeT Kayıt Tarihi: 16-03-2008 Şehir: Istanbul Otomobil: 205 GTI 1.6 & 205 GTI 1.9
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 205gti |
| Konu Seçenekleri | |
| |