"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #4051 |
| Erdinç KURUMOĞLU |
ayrıca debimetrelerin ve direksyonun resimlerini çektim.isteyen olursa spoylerinde araç üzerindeki resmi var.isteyenlere msnden atabilirim .. erdincgti@hotmail.com ayrıca arkadaşlar buqün akşam otobüsle ankara-istanbula sırayla gidicem.1hafta 10gün kadar adanaya dönmücem.bana gti çıkma parçaların satıldığı yerler lazım. bi yer bilmediğim içn sanayilere falan gidicem.bana yardmcı olacak arkadaşlar varsa Erdinç K. 0544 669 35 86 Şimdiden tşk.
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #4053 |
| Erdinç KURUMOĞLU |
elimde 205GTI 1.9 debimetre vardır sorunsuzdur ve kapağı hiç açılmamıştır. fiyat 350YTL ayrıca 205GTI 1.6 debimetrede vardır yalnız onun kapağı açtık ama sorunsuzdur.. 300YTL 205GTI arka bagaj üstü orjinal ufak spoyler var elimde 100YTL Kullanılmamış YED marka spor direksiyon var 1vidası yok yalnız 50YTL SAĞ SOL GTİ 205 YAZILARI 250YTL resimleri msne eklerseniz gösterebilirim ii qünler. 0544 669 35 86 erdincgti@hotmail.com
| | |
| | #4054 |
| Senior Member |
Erdinç, bu forumda bir sürü parçacı ve çıkmacının bilgilerini yazdık derli toplu olarak, onları bir zahmet araştırıver, bas kağıda elinde dursun ve hatta sana tavsiyem ara ve istediklerin var mı yok mu diye önden bir sor. Halil sana çok yardımcı olabilir Gencer Oto, Taksim'de yerleri. istanbul büyük yer, bütün gün yer arayıp da eli boş dönmektense, önceden telefonlu gitmekte fayda var, ben Maslak sanayide bile kayboluyorum bazen nevrim dönüyor, sen geldiğinde yollarda sefil olma güzel kardeşim. spoilere de hala çok istiyorsun, teklifimi değerlendir lütfen |
| | |
| | #4055 |
| Emrah Şenel |
erdinç 106 parçası arıyor
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #4056 |
| Senior Member |
farkındayım. verdiğimiz bütün adresler ve kontaklar sadece 205 değil genelde peugeot marka ile ilgili yerler, dolayısıyla buralarda 205ten daha fazla 106 parçası bulunacağı da aşikar. |
| | |
| | #4057 |
| Erdinç KURUMOĞLU |
evet haklsıın ama bu yazıyı okumadna istanbuldayım şuan .. parçaları buldum maslakta ama kadıköy rıktıma getircem .arkadaşımın arabası vardı burda ama çalışmıyor niye anlamadık.bugün c.tesi son gün yarın kapalı maslak.bugün bana yardımcı olabilecek varmı. maslaktan kadıköye parçaları getirmemiz lazm.yardımcı olursanız sevinirim.adanaya geldiğinizde en iyi şekilde ağırlarım ![]() erdincgti@hotmail.com 0544 669 35 86
| | |
| | #4059 |
| lucifer |
yine burdayız anlaşılan. niye gittiğimizide anlamadım ya. neyse umarım diğer arkadaşlarda gelirler. |
| | |
| | #4060 | |
| Emrah Şenel | Alıntı:
__________________ forever karakedi 205 ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|