"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #4021 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-10-2004 Yaş: 37
| Yağ basıncını ölçüyordur ...... Eğer yeterli basınç ki bu soğuk iken 5-6 bar olmalı yakalamıyorsa blokta bir sıkıntının göstergesi olabilir.
|
| | |
| | #4022 |
| Karaşimşek | basınç oldusonunda eski orjınal pompayı takınca sorundüzeldi... aklınızdabulunsun sizinde yansanayi pompa sakın almayın manuel basınc ölçü aletine bağlmıstık yerınden oynamıyodu ibre ama suan gazla beraber ınıp kalkıyo tek sorun pompa
|
| | |
| | #4023 |
| Geçmiş olsun.....
|
| | |
| | #4024 |
| Member Kayıt Tarihi: 30-06-2006
|
s.a 1.9 orijinal 15 inch jantlar 1.6 ya ağır gelmiş olabilir mi? bir türlü ön düzen tutmuyor araç...
|
| | |
| | #4025 |
| Yok onun ile ilgili değil...
|
| | |
| | #4026 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 26-02-2008
| yardim araniyor
arkadaslar hepinize merhabalar benim galiba ciddi bir sorunum var arabama komple motor yaptirdim en ufak parcasina kadar yenilendi ayrica ana sase disinda komple sac kisimlarda yenilendi bu esnada ciril ciplak soyuldu araba ve galiba elektrik tesisatinda bi sorun olustu herseyi taktik fakat debimetrem calismiyor elektrik gelior ama araba gaz yemiyor debimetrenin fisini cikardigimiz zaman ise araba canavar gibi calisiyor ama simsiyah duman atior ve les gibi benzin atio arkadan yakmadan sorun sizce ne olabilir debimetrenin sase kablosu varmidir acaba omu bagli degil ayrica debimetrede sorun yok kardesimdede ayni araba var ve denedik 3 tane debimetre var elimizde hepsi sorunsuz calisiyor istanbuldan test edip yolladi bana iyi bir ustaya goster demenizdense sorunun ne oldugu hakkinda fikir yurutup yardimci olabilirseniz memnun olurum datcadayim ve burda usta yok kendim yapmak zorundayim simdiden cok tesekkurler |
| | |
| | #4027 |
| GazKeSMez | ...:::Peugeot 205 GTI:::... :: Başlık görüntüleniyor - Kurallar kardeş yeni adresimiz üsteki link buraya üye olursan burda herşeyin cevabı var. bide senın arac galiba kırmızıydı galiba datcada merkezde boş arazının köşesinde lastiği patlak felan yatıyordu o aracmı senınkı.? baya incelemiştim ama sahibini aradım ozaman bulamamıştım.
__________________ 205 GTI 1,6 1991-XU5JA-20CB62-1580cc-115hp-85kw-07/87-92 Met.Gümüş www.205gti.net |
| | |
| | #4028 |
| Peugeot 205 1.9 |
aa ner
|
| | |
| | #4029 |
| lucifer |
eeeeeeee::? kimse yokmu?........ herkes tatilde galiba |
| | |
| | #4030 |
| Member Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Şehir: Türkiye Yaş: 34 Otomobil: 205 1.9 GTI