"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #4011 |
| ölümlü_p4r4noid |
Debimetrenin ayarını,acınca,yani o patırdama olayını kesio ve deli gibi gidiyor,normal gidişine dönüyor ve,yağ yakmayıda kesiyor o zaman,siyah duman cıkmıyor,şu debi ayarı gerçekten incelik istiyor...basıp boşa attıgımda bu sefer rolanti pat 1000dd nın altına düşüyor,ayarı biraz daha mı açmalıyım sizce?
|
| | |
| | #4012 |
| ölümlü_p4r4noid |
Let's go Ankara
|
| | |
| | #4013 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-10-2004 Yaş: 37
| Alıntı:
Evet debi arabanın can damarlarından biridir.Eğer ayarı çok kaçık veya bozuk ise ciddi sıkıntılar yapar. Kolay gelsin | |
| | |
| | #4014 |
| Bu ne demek oluyor anlamadım.....Ankara'ya mı gideceksin?
|
| | |
| | #4015 | |
| ölümlü_p4r4noid | Alıntı:
olmadı Selim abi ye göndercem debiyi orda bi ayarlasınlar,onun aracıda 1.6,ama ayarlar farklıysa yine randuman alamayız Abi sınavlarım varda.Haftasonu için Ankaraya geldim.Arabayıda getircektim gusel şöyle ince bi ayar çekilirdi,getiremedim malum durumlar...eyv Mesajı son düzenleyen rocker : 05-07-2008 - 12:07 Sebep: ekleme | |
| | |
| | #4016 |
| Karaşimşek |
arkadaslar arabayı dağıttım topladım 2. ye yağ pompası yataklar değişti tekrar ama yine tamyağlama yapmıyo neden yapar sizce akıl verirsenız sevınrıım.1.6 benım ceset bu arada kaç lt yağ koymamgerekıyo
|
| | |
| | #4017 |
| 4 lite yağ alıyor.Eğer yağ filtresini de değişirsen 4,5 litre.Yağ pompası yeni mi çıkma mı?
Mesajı son düzenleyen gladiator : 05-07-2008 - 19:53 Sebep: imla |
| | |
| | #4018 |
| Karaşimşek | yeni sıfır aldım gencerden ama orjınal değill.eskı pompayı takıyo usta tekrar
|
| | |
| | #4019 |
| Gencer ile yaşamış olduğun sıkıntıyı paylaştınmı peki.Sana bir yardımcı olsunlar bu konuda.Sonuçta sıfır yağ pompası.Sorunun yağ pompasında olduğuna eminmisin peki?
|
| | |
| | #4020 | |
| Karaşimşek | Alıntı:
başka neden yapabilir arakdaslar tamyağlama yapmıyo usta ölçüyo neyi ölçüyo bılmıyorum ama düşük dio | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|